Citat Postat în original de cyrax007 Vezi Post
Sunt de acord. Dar, avand intentia de a investi acuma, vazand si drupul asta, nu stiu cum mai exact sa procedez. De aia intreb si de comunity. Multumesc pentru feedback.
Eu cred ca e un fapt dovedit ca volatilitatea pe care o are o cryptomoneda este uriasa iar astfel este imposibil de anticipat ce se va intampla.
Exact cum ai spus si tu, ca ai citit pe niste site-uri de specialitate ca bitcoin va ajunge la sub $6.000 am citit si eu spre sfarsitul anului trecut, cand a fost acel boom urias, ca va depasi cota de $50.000 pana la finalul lui 2017. N-as mai sti sa iti spun unde sau pe ce site am citit asta insa... a trecut foarte mult timp.

Ideea este in felul urmator: ceea ce putem face noi aici este sa te ajutam cel mult cu o parere. Niciunul dintre noi nu putem spune ca stim cum va evolua piata, iar daca cineva iti spune asta, minte cu nerusinare.

Eu personal, in momentul de fata nu as investi in asa ceva. Market capitalization-ul n-a mai fost la 190 mil de prin noiembrie 2017 si pana acum (chiar inainte de boom). Acum, informatia asta poate fi perceputa in doua variante:
1. E un moment foarte bun de a investi.
2. E un moment neprielnic pentru cryptomonede si exista sanse semnificative sa scada si mai jos de atat.

In momentul de fata, cam toti cei pe care ii cunosc si se ocupa cu asa ceva (vorbesc de prieteni, cunostinte, rude, etc.) cam stau pe hold. A existat un moment de entuziasm in urma cu cateva saptamani, cand a crescut inapoi la $8000+ dar aparent a fost doar trecator.

Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti, sa vezi ce se intampla, sa observi evolutia preturilor pe o perioada de timp (cine stie, poate descoperi un pattern) si sa iei decizia de a investi numai atunci cand esti tu 100% convins ca poti obtine profit.

Ca un exemplu secundar, acum cateva saptamani, un coleg de munca mi-a zis ca vrea sa cumpere ETH (era la $450). M-a intrebat ce parere am, i-am zis ca poate totusi nu e o idee extraordinara si ca ar trebui sa astepte. Acum e aprox $256.