Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Oarecum urgent, modificare OpenCart

BV87FFF este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2011
    Locaţie
    Brasov [sau] Fagaras
    Vârstă
    38
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit Oarecum urgent, modificare OpenCart

Am incercat sa postez in marketplace dar din motive ce tin probabil de regulament nu am voie asa ca am zis sa incerc aici.

Am nevoie de o modificare pentru Opencart, mai precis am un modul de plata online cu cardul care imi preia preturile produselor, imi citeste discountul, imi preia totalul dar nu-mi preia costul de transport. Sunt dispus sa platesc pe loc, transfer bancar sau paypal.

Daca e cineva de parere ca ma poate ajuta il rog sa-mi dea un PM si continuam acolo.

Mersi!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2011
    Locaţie
    Brasov [sau] Fagaras
    Vârstă
    38
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Se pare ca exista cineva pe acest forum a carui viata e atat de amarata si insignifianta incat oferirea de reputatie negativa membrilor forumului e un motiv de bucurie pentru el. Si as vrea sa-i transmit niste lucruri:
    1. In regulamentul pe care l-am citit scrie ca trebuie sa am 20 de posturi pentru a putea posta in marketplace. Eu aveam 21 si vechime dar tot n-am putut posta.
    2. Sper ca atunci cand vei fi la pamant si vei avea cea mai mare nevoie de oameni, sa dai doar peste dinastia ca tine, sa arunce cu pietre in loc sa-ti ofere ajutorul.
    3. Hai sictir!

Se poate inchide aici.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Comportament de mahala. Iti meriti "reputatia".

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Si ca sa fiu totusi un baiat bun, cu toate ca nu meriti, priveste poza.
    Imagini atașate Imagini atașate

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de BV87FFF Vezi Post
    Se pare ca exista cineva pe acest forum a carui viata e atat de amarata si insignifianta incat oferirea de reputatie negativa membrilor forumului e un motiv de bucurie pentru el. Si as vrea sa-i transmit niste lucruri:
    1. In regulamentul pe care l-am citit scrie ca trebuie sa am 20 de posturi pentru a putea posta in marketplace. Eu aveam 21 si vechime dar tot n-am putut posta.
    2. Sper ca atunci cand vei fi la pamant si vei avea cea mai mare nevoie de oameni, sa dai doar peste dinastia ca tine, sa arunce cu pietre in loc sa-ti ofere ajutorul.
    3. Hai sictir!

Se poate inchide aici.
    Eu ti-am dat negativ, pentru astfel de limbaj. Am impresia ca ai gresit forumul, nu suntem casa de ajutor reciproc si nu este obligat nimeni sa te ajute.

Daca chiar doresti sa primesti consultanta gratuita, atunci vorbeste frumos, respecta regulamentul, scrie minim 30 de posturi, ideal cu sugestii din experienta ta, iar dupa toate astea poti avea pretentia la servicii gratuiete.

Daca educatia nu-ti permite un astfel de comportament, incearca sa te comporti asa pe alte forumuri.

Off: Eu ti-as da ban direct, daca nu sunt administrator.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Limbajul nu este scuzabil.

In schimb, consider ca omul a facut o cerere legitima. N-a cerut nimic gratis, nu a incercat sa vanda nimic.
    Propun sa gasim impreuna o solutie pentru cumparatori, sa poata cumpara servicii de la membri forumului mai usor, fara sa fie obligati sa posteze 30 de chestii utile.

Presupun prin absurd ca cineva are nevoie de ajutor la SEO, de articole sau mai stiu eu ce. Mi se pare putin exagerat sa trebuiasca sa indeplineasca aceleasi conditii ca cei care vor sa vanda tot felul de prostii. In sensul ca un cumparator de SEO nu are timp poate sa socializeze cu noi, dar un coleg ar putea sa-i vanda totusi serviciile de care are nevoie.

Ma gandesc ca ar putea fi creata o sectiune separata pentru cereri de servicii, care sa nu intre sub incidenta regulamentului de la marketplace. Ar putea fi o limita minima, sa se prezinte si atat?
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2011
    Locaţie
    Brasov [sau] Fagaras
    Vârstă
    38
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Inainte sa fim seo-isti, programatori, tractoristi, etc suntem in primul rand oameni. Am citit regulamentul, n-am stiut ca 20 de posturi ala e cu steluta, si cum ma ardea la degete am postat intr-o sectiune asemanatoare dar non-comerciala, constient ca am gresit sectiunea, lucru recunoscut de mine in primul rand al postarii. Atentie, Tom, am specificat ca platesc pe loc, prin ce metoda doreste utlilizatorul, deci n-am avut nici o clipa intentia de a primi ceva pe gratis. Culmea e ca daca nu mentionam plata puteam formula anuntul astfel incat sa "nu gresesc" sectiunea.

Ma asteptam la o avertizare din partea moderatorilor si o acceptam cu sufletul impacat. Pentru ca moderatorii isi pierd timpul lor pretios sa mute postarea unde trebuie si pentru ca asta e rostul moderatorilor, sa aplice regulamentul pentru a preveni debandada. In schimb moderatorii au fost probabil ingaduitori ori nepasatori, dar s-a trezit un utilizator justitiar sa-mi dea rating negativ pentru ca am gresit sectiunea. Cu ce l-am deranjat eu insa pe individul care mi-a dat negativ? Cu ce l-a ajutat pe el, cu ce l-a facut mai bun, faptul ca mi-a dat negativ? Ce caracter e ala, sa faci rau gratuit?

O seara frumoasa va urez, domnilor! Rog un moderator sa inchida.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Implementare tecdoc in opencart
    De Nica Cristian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th July 2013, 00:12
  2. PrestaShop vs. OpenCart vs. WooCommerce vs. altele?
    De doro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th June 2013, 14:41
  3. Plata online - opencart
    De AlexMar în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th May 2013, 14:55
  4. Recomandare Tema OpenCart
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th September 2012, 02:22
  5. ajutor opencart
    De piciu1993 în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th August 2011, 21:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •