Ma intereseaza pt un proiect sa folosesc wordpress cu plugin de ecommerce. Sau macar sa incerc sa vad cum functioneaza.
Sunt mai multe pluginuri din astea? Parca asa mi s-a parut. Cu care ati lucrat si merge cel mai bine?
Ma intereseaza pt un proiect sa folosesc wordpress cu plugin de ecommerce. Sau macar sa incerc sa vad cum functioneaza.
Sunt mai multe pluginuri din astea? Parca asa mi s-a parut. Cu care ati lucrat si merge cel mai bine?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Eu iti pot zice ce cu ce sa nu iti bati capul: WP e-Commerce - am avut numai probleme cu el, codul e scris foarte prost si da conflicte cu majoritatea plugin-urilor.
In final am folosit o tema e-commerce, Shopperpress dar o recomand doar pentru magazine mici, cu putine produse, pentru ca partea de administrare a comenzilor nu e chiar ceea ce ti-ai dori de la un magazin online.
The best things in life aren't things
Nu am lucrat cu el, dar zice nenea de aici ca l-a testat pe niste site-uri si e destul de ok: Arhiva pentru eticheta cart66 Archives |
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Lucrand doar cu theme de la elegantthemes, m-am jucat putin cu eShop si pare ok, la mine a mers bine.... Altele care mai sunt si pe care ai putea sa le incerci: Cart66, Simple Paypal Shopping cart(pentru paypal) si Shopp.
Vezi acest magazin de navigatii dedicate de care ma ocup, functional 100% (urmeaza si un mare update, dar cu acelasi plugin).
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Recent s-a mai lansat un plugin: Jigoshop - a WordPress eCommerce plugin that worksJigoshop A WordPress eCommerce plugin that works Recunosc ca nu l-am folosit inca dar din descriere pare OK.
Imi place sa ma joc jocuri 3d
@IonutToma: scuzele mele, atunci. Multumesc ca citesti si promovezi wptuts
Eu folosesc template-ul eShop de la templatic pe magazinul meu de bijuterii
Am scos multe din el, in asa fel incat sa fie cat mai usor pentru utilizator.
Sunt multumit de ea. Problema cu care ma confrunt acum este ca nu pot face datafeed automat. Poate ma ajuta cineva cu un script de generare datafeed.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)