Citat Postat în original de Empire Vezi Post
Vad ca opencart are in admin la Extensions -> Payments o optiune cu Bank Transfer. Aia nu e buna?
Desi ce vrei tu exact nu cred ca exista din motive de securitate, siteul tau ar avea acces la datele de cont ale clientilor. De aia se folosesc intermediari gen ePayment.
Nu, treaba cu bank transfer e mai complicata. Il pui pe client sa se logheze in contul lui din banca, si sa iti trimita de acolo. Ii dai pur si simplu niste intructioni, ca si atunci cand vrei sa faci o plata cu internet banking pentru o factura de telefon, electricitate.....

In legatura cu epayment, pe mine nu ma ajuta fiindca nu am firma si nu o sa imi fac niciodata firma in Romania.

Ceea ce am gasit eu din intamplare a fost un modul numit Offline Credit Card for opencart, dar care are o multitudine de probleme:
1. Cand clientul isi introduce datele, modulul nu verifica numele, verfica doar pe baza unor algoritmi, daca, numarul cardului, cvv-ul si data expirarii sunt ok. Iar clientul poate introduce orice nume doreste acesta.
2. La Check out da o groaza de error de genu headers already send bla bla bla
3. Dupa ce clientul a efectuat plata, adminul primeste informatii ce contin comanda DAR SI absolut toate datele clientului cu nr cardului si cu cvv.
4. In configurarea moduluilui, din admin -> extension -> payments -> Edit offline CC nu exista nici un camp in care sa introduci un cont de banca sau ceva de genu, pentru a primi banii.

Iata si modulul despre care vorbesc: opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=1381&path=3&filter_search=credit %20card&page=2&sort=e.date_modified&order=DESC