As vrea sa cumpar o tema de pe templatemonster si nu stiu exact ce e de facut dupa.
Se codeaza pentru wordpress sau pentru un alt cms?Sau cum as putea sa o folosesc?
Sources Available:.SWF; .HTML; .PSD;.FLA
As vrea sa cumpar o tema de pe templatemonster si nu stiu exact ce e de facut dupa.
Se codeaza pentru wordpress sau pentru un alt cms?Sau cum as putea sa o folosesc?
Sources Available:.SWF; .HTML; .PSD;.FLA
Cel mai probabil la o tema flash ai un xml pe care poti sa-l customizezi. Iar in Fla poti schimba design-ul si ce mai ai nevoie. Pot daca vrei sa faci si o platforma custom si sa generezi xml-ul respectiv dintr-un admin, dar pentru asta trebuie sa sti php.
Dar sa fii atent, site-urile integral in flash au probleme la indexarea continului. Iti recomand sa dai un ochi peste themforest, poate gasesti ceva mai bun.
Boingeanu Ben
Ma gandeam la o codare spre wordpress.Care ar fi costurile, aveti idee?
Daca site-ul este creat pentru continut, nu recomand flash. Te complici singur. Cat tine de costuri, depinde de tema, ce ofera ea acum si unde vrei sa ajungi. Gandeste-te ce ai nevoie, un link cu tema si sigur se vor gasi utilizatori ce vor dori sa ajute contracost!
Boingeanu Ben
Site-ul va avea destul continut si va fi unul de rezervari hoteliere.
Pentru tema de aici un pret estimativ ai idee?
Da, am idee, ti-am trimis pe privat o suma. Dar tema nu e potrivita pentru asa ceva in anul 2012.
Boingeanu Ben
Multumesc de implicare Ben si Alex.
Ben daca nu cer prea mult...poti sa-mi arati o tema potrivita pentru 2012?
As iesi mult mai ieftin cu ce e acolo pentru ca vad si teme pentru wp de hotels...dar totusi parca nu arata cum il vad eu.
LE: Ceva asemanator ca aici .
Pacat ca asta nu e pe WP.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)