Bun venit la scoala de seo. Chiar sunt niste oameni super destepti pe problema ta.
Succesuri :)
Versiune printabilă
Bun venit la scoala de seo. Chiar sunt niste oameni super destepti pe problema ta.
Succesuri :)
Am ajuns intamplator....cautam de lucru.......am gasit ceva interesant si m-am inscris.
Impresionant, uite ce se intampla cand stai bine pe keyword phrases, iti vine o groaza de membri...
Lucreaza si 1nesco la treaba asta ;)
PS: Eric, "keyword phrases" ?
stiam de forum de multa vreme insa am intrat la recomandarea unei prietene :)
Google. Cautam despre metode de promovare.
Mie mi-a recomandat Tudor Mateescu de la academiademarketing.ro
De forum știam de vreo 2 ani, trimiteam o cerere cam o dată la 6 luni, dar nu am primit niciun răspuns. În noiembrie am trimis încă o cerere și Cristian mi-a creat contul. Cred că am fost ultimul care s-a încris pe bază de interviu. :D
Prin intermediul domnului "Google" cautam un subiect despre optimizare
Si eu tot prin Google am dat de acest forum, tin minte mai demult arata altfel :)
recomandare google.com
Am ajuns pe acest forum prin recomandarea unui prieten. Am ce invăța de aici !
Cand m-am apucat sa "construiesc" OrasulAUTO aveam nevoie de sfaturi pentru SEO. Am dat search pe Google si am aterizat pe aici. :)
De pe Goagal, slava optimizarii SEO a forumului.
Am ajuns pe acest forum la recomandarea unui prieten si nu imi pare rau. Aflu si invat lucruri interesante de aici.
Google :)
Am ajuns pe acest forum prin recomandarea unui prieten.
La recomandarea lui Ginel, care e "banat" :), acum 1 an cand m-am apucat de seo, dar se pare ca nici eu nu mai fac multi "purici" pe aici.
Citesc seopedia de ceva timp, pe vremea in care nu se faceau conturi decat cu cerere...cum am vazut ca e inregistrarea free, am trecut repede sa fac cont. :P
In seopedia am ajuns de pe goagle.
la remcomandarea unui priten:)
wrong topic.
la recomandarea unui amic
De la un membru seopedia. @cika-bum
Am cautat pe google anumite informatii si am ajuns aici. Sper sa invat multe de la cei mult mai experimentati.
intrasem in urma cu mult timp aici si nu mi-am facut cont, dar la recomandarea lui blogarel am intrat si eu in comunitatea voastra si sunt mandru de decizia care am luat-o :D
Un prieten mi-a indicat acest forum. Ma bucur ca am intrat pe el, de atunci intru aproape zilnic.
Intrasem odata din greseala si n-am bagat de seama, am inchis repede fereastra, iar la 1-2 ani am intrat cu gandul de a invata cat mai multe lucruri interesante si de a pune in practica ceea ce stiu.
Fiind nou venit, pot spune foarte usor, pentru ca am ajuns astazi prin motorul de cautare google :) , cautam despre SEO , si am dat de acest forum.
Prin cautarea niste trucuri seo
La recomandarea unui prieten.
nu-mi mai aduc aminte exact cand am intrat prima oara. sunt doua situatii: 1) cautam ceva despre SEO si 2) cautam anunturi cu job-uri pentru content writers
Am ajuns aici cu ajutorul Google, cautam ceva si hop seopedia :)
la recomandarea unui coleg
Cautam un forum despre SEO (ceva in romana) si ghici cine a aparut pe prima pagina de pe Google?:))
Pe ce expresie/expresii? :)