acum o saptamana cautam sa vad daca e o problema generala cu cardurile BCR la activarea contului paypal ...
Versiune printabilă
acum o saptamana cautam sa vad daca e o problema generala cu cardurile BCR la activarea contului paypal ...
am achizitionat un site si cautand in google analytics sa vad de unde imi vin vizitatorii ... am observat ca o parte din ei vin si de pe seopedia.... si am decis sa intru si eu
de pe google, cautam metode o optimizare pt un site.....mai de mult am trecut pe aici dar cont mi-am facut abia acum o saptamana
De pe Google :)
prin Doro
de pe google am ajuns si eu aici
de pe alte forumuri :errf:
Pai de cand am inceput sa imi refac cat de cat site-ul am tot cautat in fel si fel de probleme. Gen redirect 301/302.
Asa v-am gasit, am vazut ca e in stilul forumului DP si cum acolo s-au gasit mereu posturi folositoare am zis de ce sa nu devin membru si aici :)
am ajuns aici prin my old friend google, cautam ceva despre optimizare :P
De la Tudi :)
batranul Google m-a adus la voi :)
Sincera sa fiu...cautam raspunsuri pe divesre forum-uri si acesta mi-a atras atentia prim modul de inregistrare, mi s-a parut mai serios...si acum chiar imi place foarte mult.
Un Google search legat de SEO, SEM.
Au fost mai multe surse care au indicat spre voi ;
- google - cel mai relevant
Ulterior am descoperit ca aproape pentru orice problema sau neclaritate pe care o am aici gasesc raspunsuri...
Dar cateodata aveam nevoie si eu de un raspuns la intrebarea mea - asa stateam sa caut probleme asemantoare si solutii sau sfaturi - care nu se mulau tot timpul pe ce aveam eu nevoie - m-am decis sa ma inregistrez ....
acum sunt foarte multumit si astept problemele :))
am aflat de la un amic care are cont aici Cristi_xp
din .. accident am ajuns, am explicat in pagina de "prezentare"
Oficial, am ajuns prin nea' google.
da,pe mine m-a indrumat un prieten
acuma nu ma mami dezlipesc de pe forum, imi place sa le citesct intrebarile si cerintele tuturor
m-a indrumat un coleg
google search : "paypal romania" ...
Am aflat de seopedia din unele cautari pe google si de pe un alt forum, nu precizez care, ca sa nu trec pe la caserie :D
cautam niste detalii despre seo si page rank si am nimerit intr-un post de pe forum.
Desi sunt membru de ceva timp(Septembrie 2007) imi aduc perfect aminte cum am ajuns aici :) : din recomandarea unui prieten
Eu am gasit pe google niste pagini despre seo si dupa 2 ani de zile am ajuns aici in familie,cel mai mic seopedist...
Google mi-a aratat calea si locul.
google.ro - keyword : "seo" -> Seopedia :)
am auzit de voi dintr-un topic de pe rst:)...si m-am gandit ca daca e scris acolo, sigur sunt lucruri interesante:P
acum un an si jumatate am auzit de seopedia, dar de curand am vazut pe cateva forumuri vorbindu-se des despre seopedia si am intrat si eu pentru a invata cate ceva
Mi-a zis un prieten
Am ajuns aici de pe blogul lui Tudi şi din mai multe recomandări.
Sincer, nu mai stiu cum am ajuns. A trecut destul de mult timp de atunci, dar azi m-am hotarat sa fiu si eu membru aici.
din intamplare, am vazut forumu de vreo 5 ori pe google apoi si pe alte site-uri... apoi am zis hai sa ma inregistrez si eu :D mi se pare interesant
Am uitat cum am ajuns, presupun ca google sau DP.
Din cate imi amintesc am vazut pe softpedia ceva ce mi-a placut si m-a facut sa intru aici. Odata intrat am citit cateva articole si din dorinta de a discuta si de a face parte din aceasta comunitate am aplicat si eu.
Si uite ce a iesit :))
Mi-a aratat un prieten un articol de aici. Dupaia am vrut sa vad cu ce sa mananca SEO. :)
Folosind google pentru a cauta informatii despre sitemaps :)
google > printre rezultatele pentru o cautare (nu mai stiu care)...
Cautam pe google informatii despre optimizare bloguri.
Prima data am ajuns pe tudi.ro, apoi Krumel si apoi normal SeoPedia :)
eu am ajuns pe seopedia via krumel :)
Pe Seopedia...de pe Google. :D O vreme imi era ghid. Cand nu stiam ceva, prima oara cautam aici...dupaia si pe google.