@amigo: si acum care e metoda de lucru ?
Versiune printabilă
@amigo: si acum care e metoda de lucru ?
vorbea cineva in metrou
paulpadurariu, aceeasi...doar ca mai trag cu ochiu` si in alte parti. :)
Prietena mea vorbea odata in somn si a zis ca l-a cunoscut pe unu de pe seopedia.
Glumesc evident, pai parca vroia cineva de aici o data un website si imi facusem cont sa il contactez, si se pare ca am inceput sa frecventez din ce in ce mai mult acest forum
La 504 posturi, da, cam mult :P
de pe Google am tot gasit articole. Mi-a zis si un prieten. Si dupa luni de zile am decis sa-mi fac cont. Si imi pare foarte bine!!!
De la varul meu, Beni Boingeanu
google ...duuh!
Guguloi... dar se poate altfel?
Nu mai stiu sa fi fost din cauza unui blog sau search engine. :)
Am aflat de forum de la un bun prieten care este si membru pe forum ( No_name)
Recrutat de Nosfer :).
am cautat pe google "vand domenii"
Sa mor eu cata sinceritate la xBoy =)) Bine, intre timp el e banat, dar chiar a facut 2 threaduri cu vand una alta
cautam ceva pe google..legat de licitatiile online si link-ul m-a directionat catre forumul vostru;)
cautat pe google articole si am gasit un articol ( parca al lui Krumel) care indica spre Softpedia. Sincer aveam nevoie disperata de un forum SEO in limba romana.
Pana si eu ii mai zic Softpedia din cand in cand :))
:))))))) foarte tare asta cu softpedia...
ma invart in jurul acestui forum de ceva timp, dau de el in articole sau cautari pe google si nu l-am bagat in seama crezand ca e inca un forum de "seo" in care vorbim despre sarmale si ne dam cu presupusu ca am facut noi webdir pentru un site prin 2005, in cele din urma am vazut ca se diferentiaza de "restul" prin content de calitate si oameni seriosi so... here i am
pai, am de mai multa vreme, conturi pe forumuri din aceeasi nisa, de prin US & UK, mi-am zis ca ar fi frumos sa fiu prezent si pe un forum romanesc de specialitate.
ei bine, v-am cautat si v-am gasit:whistle:
se pare ca lumea de aici nu este la fel de prietenoasa (dar sper sa fie doar o impresie gresita)ca cei din afara, dar... ne acomodam, asta e.
Sa auzim numai de bine ;)
[lumpi] nu despre asta era vorba, ci despre atitudinea unora, care comenteaza aiurea la postarile mele, fara sa aiba vreo legatura cu subiectul din post (si crede-ma ca acele comentarii nu sunt de un nivel inalt;) )
[Bukum] nu este frumos sa dau nume si nu imi sta in caracter; dar consider ca nu e frumos ca atunci cand te vezi "ambasador" sa incepi sa hartuiesti noii veniti fara motiv!
Toate cele bune,
pace!
Got it.
mi-a spus unchiul meu despre voi...am intentia sa raman mult timp de acum incolo
Am aflat de la Ben Boingeanu si interesat de SEO, iata-ma.
am cautat sa vand doua domenii si am dat peste voi...
Stiam de ceva timp de forum dar am ales sa ma inregistrez dupa ce am vazut un post in blogul lui Sorin Frumuseanu
Am si uitat cum am ajuns pentru ca il citesc de vreo 365 de zile dar imi era lene sa ma inregistrez
Pai sa vedem.......:) participand pe mai multe forumuri am auzit si de forumul acesta. Cu niste recomandari bune si m-am gandit sa intru si eu in comunitate. Despre acest forum am mai auzit si de la prietenul google
Am ajuns pe Seopedia la recomandarea unui prieten.
dupa expresia... ?
tks
google - cautam sa cumpar site-uri si de atunci revin zilnic
Salutare, am ajuns pe acest interesant froum, prin intermediul google.ro, eu initial cautand comunitati unde pot prezenta serviciile ce le ofer.
Sper pe parcurs sa pot oferi ajutor tututor celor ce au nevoie, si mie imi sta in putere s-o fac.
cum am ajuns in seopedia? pai stiam acest forum de ceva vreme (chiar prea multa)...doar ca nu stiu de ce nu am facut cont...
Mi-a recomandat sa ma inscriu aici Tudor Mateescu de pe site-ul AcademiadeMarketing.
dupa cat costa sa angajezi un System developer. si v-am gasit pe voi :)
M-a "trimis" un prieten pentru ca voi erati cel mai in masura ma sa ajutati cu ce aveam nevoie! 1nesco este userul.
Sper sa ne ajutam cat mai mult intre noi!