Nichita , ale mele sunt simple , am o lista cu oameni ce am colaborat , colaborez cu ei ,platiti ( de pe seopedia )
2: Si daca deschizi pozele postate de individ scrie cioroi si tot felul de acuze privind etnia , dar sunt alb ca varul etc...
3: Am foarte multe jigniri aduse pe skype , daca imi poti lasa o adresa de e-mail iti pot trimite totul , aici ar insemna sa pun 200 de print-uri ion ele se afla si datele indivizilor personale si pentru a nu a sta edita 200 de poze. ma gandesc ca este mult mai rapid asa.
Podina a facut un site 60% eu l-am sters si i-am dat baii pe 60% simplu ( am avut un deces in familie, nu mi-a stat capul la 60 de lei ai individului ) mi-a scris o singura data pe whatsupp ... i-am si raspuns cand revin online. este dreptul meu .. oricum i-am sters balaria de site si sa facut altul de cu totul altcineva, catalinux19 vine cu niste acuze dar a venit cu 3 tipuri de yahoo messenger printscreen nu am inteles nici eu nimic ( el spunand ca i-am dat o.p-uri false etc.. ) mama masii de treaba .. este fals in inscrisuri oficiiale... totusi ... iar nrb220 nu stiu rostul lui... doar agita apele.
Si eu astept cu mare interes dovada de teapa a lui catalinux...