Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: [Caut] Web Designer layout-uri web din Bucuresti/alte orase - remote in mare parte

CoSticla este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Talking [Caut] Web Designer layout-uri web din Bucuresti/alte orase - remote in mare parte

Am nevoie de 2 colaboratori part-time. Activitatea este constanta si pe termen lung.
    Mentionez ca dupa primele 2-3 proiecte vei lucra legal/cu contract de munca, tot part-time si tot in mare parte remote. Exista optiunea ca in cateva luni sa ofer o pozitie full-time, daca esti interesat.

Mai jos ai link-ul catre un formular pe care am rugamintea sa il completezi. Stiu, iti va lua timp sa il completezi dar ai incredere in mine, ai mai multe sanse sa incepem colaborarea cu ajutorul lui, decat dupa dupa o discutie pe Skype si/sau telefonica. Pe care oricum o vom avea, fata in fata, daca rezonez cu raspunsurile tale din formular :-)

Deci, 5-10-15 minute din viata folosite cu folos sau ne auzim cu alta ocazie?

Bafta!

C. Andrei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    19th January 2016
    Locaţie
    Bucureşti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    19

Implicit

Salut.

Că e vorba de o companie serioasă, de o echipă de freelanceri sau orice altceva, să trimiți oamenii să completeze pe google docs 12 pagini de întrebări... no', mie mi se pare nu numai dubios, ci și neprofesionist.

Apoi, să ceri numele de utilizator de pe seopedia, și cine știe ce întrebări or mai fi pe acolo - n-am mai continuat, mie îmi spune că de fapt cauți ....fraieri !?

Sorry, dar eu dacă eram moderator aici, te banam. Aș fi considerat activitatea asta, ce faci tu aici, ca recoltare de date pentru spam.

Numai bine!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru sfaturi C. Andrei Eu sper sa nu se considere Spam totusi. Pentru ca e un "business" care nu ma intereseaza desi tu lasi impresia ca stii multe.

Am nevoie de profilul utilizatorului pentru a vedea cu cine stau de vorba rapid, pastrand datele tuturor celor care aplica intr-un singur loc - in formular. Cu formularul acesta automatizez destul de mult procesul de, sa-i spunem recruiting, pentru ca altfel, ar fi trebuit sa chem aproape pe toti care sunt interesati la un interviu...cred ca pierdeau mai mult timp in felul asta si la fel si eu, tu nu crezi? In plus, asa cum cei care aplica pierd timp, si eu am pierdut timp sa adun in el tot ce ma intereseaza deci eu cred ca este echitabil.
    Altfel ar fi trebuit sa colectez separat profilul celor care aplica, contactandu-i pe email de ex. dupa trimiterea formularului. Cum pe Seopedia nu pot crea un formular ca sa am toate datele la un loc, ideea mea imi surade mai mult. Te-ai gandit oare ca puteam cere mesaje private urmand sa ii redirectionez pe cei interesati catre formular? In plus e destul de logic ca nu se vor inghesui cu sutele sa aplice deci din nou, nu prea vad ce Spam as putea face - daca m-ar interesa asa ceva..
    Daca insa un moderator imi va spune ca gresesc voi scoate acel camp din formular. Sau voi renunta la formular cu totul si voi posta anuntul altundeva.

Ca tie ti se pare neprofesionist si dubios, asta e parerea ta si ar fi fost frumos sa o pastrezi pentru tine atat timp cat nu o argumentezi mai bine decat ca asa ti se pare din cele 12 pagini ale formularului pe care nimeni nu e obligat sa il completeze. Cei care sunt interesati pot decide pentru ei daca doresc sa completeze formularul sau nu. In plus, sunt intrebari pertinente pentru mine dar nu numai, multe din ele fiind folosite de firme de recruiting cu un scop (desi nu asta conteaza aici). Nu caut nici fraieri, din contra, caut oameni cu anumite cunostinte care imi sunt necesare. Si ofer bani pentru asta dar nu numai.

Si eu as putea spune ca afirmatiile tale sunt jignitoare sau ca faci trolling - https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Trolling - dar ii las pe altii sa decida daca e asa sau nu. Moderatori sau useri.

Explicatiile de mai sus, sunt mai putin pentru tine decat pentru cei interesati de anuntul meu sau pentru moderatori.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de CoSticla Vezi Post
    Multumesc pentru sfaturi C. Andrei Eu sper sa nu se considere Spam totusi. Pentru ca e un "business" care nu ma intereseaza desi tu lasi impresia ca stii multe.

Am nevoie de profilul utilizatorului pentru a vedea cu cine stau de vorba rapid, pastrand datele tuturor celor care aplica intr-un singur loc - in formular. Cu formularul acesta automatizez destul de mult procesul de, sa-i spunem recruiting, pentru ca altfel, ar fi trebuit sa chem aproape pe toti care sunt interesati la un interviu...cred ca pierdeau mai mult timp in felul asta si la fel si eu, tu nu crezi? In plus, asa cum cei care aplica pierd timp, si eu am pierdut timp sa adun in el tot ce ma intereseaza deci eu cred ca este echitabil.
    Altfel ar fi trebuit sa colectez separat profilul celor care aplica, contactandu-i pe email de ex. dupa trimiterea formularului. Cum pe Seopedia nu pot crea un formular ca sa am toate datele la un loc, ideea mea imi surade mai mult. Te-ai gandit oare ca puteam cere mesaje private urmand sa ii redirectionez pe cei interesati catre formular? In plus e destul de logic ca nu se vor inghesui cu sutele sa aplice deci din nou, nu prea vad ce Spam as putea face - daca m-ar interesa asa ceva..
    Daca insa un moderator imi va spune ca gresesc voi scoate acel camp din formular. Sau voi renunta la formular cu totul si voi posta anuntul altundeva.

Ca tie ti se pare neprofesionist si dubios, asta e parerea ta si ar fi fost frumos sa o pastrezi pentru tine atat timp cat nu o argumentezi mai bine decat ca asa ti se pare din cele 12 pagini ale formularului pe care nimeni nu e obligat sa il completeze. Cei care sunt interesati pot decide pentru ei daca doresc sa completeze formularul sau nu. In plus, sunt intrebari pertinente pentru mine dar nu numai, multe din ele fiind folosite de firme de recruiting cu un scop (desi nu asta conteaza aici). Nu caut nici fraieri, din contra, caut oameni cu anumite cunostinte care imi sunt necesare. Si ofer bani pentru asta dar nu numai.

Si eu as putea spune ca afirmatiile tale sunt jignitoare sau ca faci trolling - https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Trolling - dar ii las pe altii sa decida daca e asa sau nu. Moderatori sau useri.

Explicatiile de mai sus, sunt mai putin pentru tine decat pentru cei interesati de anuntul meu sau pentru moderatori.
    Cam are dreptate colegul, prea multe date vrei, prima pagina cred ca e suficient. Faptul ca te-ai aprins asa tare dovedeste si mai puternic ca are dreptate.
    A fi troll sa stii ca e bine uneori, faci un rau unuia dar un bine mai multora.
    Indiferent daca cel care colaboreaza cu tine nu te convinge sa il angajezi tot munca face, tot timp irosit poate fi indiferent daca tu consideri ca e proasta calitatate sau nu stiu.

Unii freelanceri prefera sa ofere cateva ore(3-4) pentru a oferi o monstru, dupa pune capat daca nu e platit sau nu are ceva la mana.

CosminAlexandru este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    36
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Incredibil citesc si ma uimesc:
    Eu fac angajari in domeniu IT de aproximativ 5 ani , am vazut sute , am angajat zeci ... intradevar folosesc si eu formular pentru nume si prenume , sau teste practice ... dar in nici un caz sa intreb aberatile din formular.
    Dar la ce te ajuta sa intrebi un viitor programator sa stii daca se plimba prin parc , daca este timid , ce culoare poarta la boxeri ?
    Ce legatura are ce nota oferi la adobe photoshop , ilustrator etc... ? cu angajatul ca si programator ? Nu ma prind sunt idiot
    Cauti programator remote in general si intrebi daca face carti de vizita?
    Ce nota iti dai pentru urmatoarele? (5 insemnand ca le visezi in fiecare seara) * ( glumesti nu ? )
    Cauti sa angajezi programator si il intrebi daca are access la internet , si de unde are? ( Tu chiar glumesti sper )
    Iti multumesc pentru timpul acordat. Urmeaza sa te contactez (chiar daca nu vom putea colabora).
    Nu stiu ce angajari ai facut tu , dar te invat eu , pe adresa de e-mail a firmei faci o adresa de e-mail gen: aplicarejob@domeniu.ro - specifici ce ai nevoie si primesti c.v.
    Sa faci un formular in google ( il puteai face pe site tau in kilu meu ) spuneai cine esti , ce reprezinti , ce ai vrea sa faci si te asteptai la seriozitate.
    Dar sa vii sa ne intrebi daca avem internet si sa oferim note la anumite soft-uri nu vad legatura.
    Spor la angajat vanzatori de cartofi in piata.
    Penibil , chiar penibil
    Nu uita aici este SEOPEDIA , o elita a webmasterilor nu la piata
    Firar mama lui de formular ca mi-a pierdut 10 minute din viata
    Nu ar fi maii usor sa ceri o fisa personala? - Poze cu nevasta-sa , poze cu masa , si istoricul sau decand era mic? ))

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Dragi Seopedisti, daca subiectul nu va priveste (inteleg ca nu va cautati un job), de ce va amestecati aruncand cu acuze neargumentate, sfaturi nesolicitate, va fluturati anii de experienta in recrutare si faceti un balci aici?
    Nu v-ar fi mai bine daca v-ati folosi timpul cu chestiuni mai importante decat datul cu parerea atunci cand e clar ca nu v-a cerut-o nimeni? Si, de ce nu raportati unui moderator subiectul deschis de mine asa cum am facut eu cu ale voastre dand astfel dovada ca ati inteles Regulamentul Seopedia?

@Analiză - daca citeai cu atentie observai ca nu eu sunt cel care se agita si acuza ci C. Andrei; eu mi-am expus punctul de vedere fortat fiind de atacul lui si devierea de la subiect prin care arata ca nu a citit Regulamentul Seopedia; e drept ca un moderator poate interveni si considera subiectul meu drept Spam dupa propria-i analiza asa cum scrie acolo dar, tot acolo sunt mentionate niste aspecte importante pe care C. Andrei le-a trecut complet cu vederea; daca esti/este curios puteti sa reciti acea parte din Regulament ca sa intelegeti mai bine

@CosminAlexandru - nu cred ca puteai amesteca lucrurile mai bine decat ai facut-o; daca nu treceai ca gasca prin apa poate ca intelegeai ce caut desi nu vad ce cauti tu aici tinand cont ca nu esti in cautarea unui job; cu un exercitiu de imaginatie poate ca intelegeai si de ce adresez unele intrebari (optionale) mai personale sau nu dar nu iesite din comun in recruiting; nu ma indoiesc ca ai facut recrutari de la frageda varsta de 22 de ani dar nu inteleg cum dupa atata experienta nu ai reusit sa intelegi ca acest proces nu este incorsetat de asa zise-le reguli pe care le fluturi in mesajul tau; iar expresii ca "in kilul meu" sau sfaturi nesolicitate indica un nivel de imaturitate care n-are ce cauta aici, pe Seopedia, "o elita a webmasterilor nu la piata" dupa cum afirmi chiar tu
    Ultima modificare făcută de CoSticla; 10th February 2017 la 01:07.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Caut] Graphic designer job full time / Bucuresti
    De Tom în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th February 2016, 10:47
  2. Caut schimb de link-uri cu site-uri ce au legatura cu orase
    De Mihai_Is în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th May 2014, 20:57
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th December 2011, 18:12
  4. XMLRPC - WP remote posting