Salut. Vand o pagina de Facebook care insumeaza 2.600 like-uri numai de la romani. Ea atinge 100-200 likes per postare,chiar si 300 daca este postat constant pe ea.
Pret: 8 euro paypal
Daca esti interesat imi poti trimite un mesaj.
Salut. Vand o pagina de Facebook care insumeaza 2.600 like-uri numai de la romani. Ea atinge 100-200 likes per postare,chiar si 300 daca este postat constant pe ea.
Pret: 8 euro paypal
Daca esti interesat imi poti trimite un mesaj.
Ultima modificare făcută de smecheron; 13th January 2017 la 20:27.
La revedere.
Nimic.
Auzi Adelin, dar tu ti-ai cerut voie sa te bagi in seama? Pai asa se vorbeste cu un smecher?
@smacheron, te rog frumos, imi dai voie sa iti dau un negativ pentru ai postat o oferta de vanzare in sectiunea de cereri servicii, pentru ca nu ti-ai facut prezentarea si nu respecti regulamentul forumului?
Cat despre oferta ta nespus de atragatoare, invit victimele sa profite de ea, altfel nu vor putea sa deschida subiecte noi in care sa se planga.
Cei care au mai patit-o sa incerce si ei, poate de data asta e altfel!
Ultima modificare făcută de Mishu; 13th January 2017 la 21:29.
M-am prezentatSi chiar era nevoie sa spui ceva de numele meu de pe acest forum?
N-am zis nimic de numele tau, eu m-am referit numai si numai la comportament. Daca esti prea smecher pentru a respecta regulamentul, vei fi tratat ca atare! Regulamentul spunea ca prima postare sa fie in sectiunea prezentare forumisti (asta s-a rezolvat, ti-am facut acolo urarile) iar pentru a posta in sectiunea market place trebuie sa ai 30 de postari.
Bineinteles ca nu esti singurul care a intrat pe forum fara sa citeasca regulamentul dar te asigur ca toti au avut parte de primiri asemanatoare, ba chiar mai rele
Brrrrr! Avem spirite pe forum? Deci de exorcist era nevoie, nu de devirusare!
Ultima modificare făcută de Mishu; 13th January 2017 la 22:03. Motiv: Nici eu n-am citit regulamentul dar mi l-au povestit altii...
Te rugam intai sa te prezinti in sectiunea noilor membrii, dupa asta ne poti bombarda cu oferte de acest gen.
Imediat![]()
S-au încins spiritele. Mă duc să-mi iau popcorn.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)