Nu doream asta. În primul rând, sunt nou pe forum și nu știu ce beneficii mi-ar aduce comentariile. În al doilea rând, am niște bloguri, dar care nu depășesc DA 26 și PA 35 parcă. Pe de-o parte am fost frustratcă nu pot aplica cu ele, că nu mă încadrez, iar pe alta am crezut că pur și simplu ești începător și nu ai o perspectivă corectă asupra indicilor de calitate ai unui blog/site. Rațiuni: 1) ai scris PR în loc de PA, ori PR-ul este al lui Google și nu mai e vizibil; 2) ai cerut DA > PA, ori până acum, la orice blog „normal”, eu am văzut doar PA > DA pentru homepage. Dar într-adevăr pe Gândul se probează ce zici tu. Totuși, îți mărturisesc sincer că nu m-așteptam să existe pe forum proprietari de site-uri comparabile cu gândul și ziare.com, pe bune.
Îmi cer scuze pentru intervenție.

că nu pot aplica cu ele, că nu mă încadrez, iar pe alta am crezut că pur și simplu ești începător și nu ai o perspectivă corectă asupra indicilor de calitate ai unui blog/site. Rațiuni: 1) ai scris PR în loc de PA, ori PR-ul este al lui Google și nu mai e vizibil; 2) ai cerut DA > PA, ori până acum, la orice blog „normal”, eu am văzut doar PA > DA pentru homepage. Dar într-adevăr pe Gândul se probează ce zici tu. Totuși, îți mărturisesc sincer că nu m-așteptam să existe pe forum proprietari de site-uri comparabile cu gândul și ziare.com, pe bune.
Răspunde cu citat