Salutare,
Caut un programator care ma poate ajuta cu crearea unui website pentru firma dar de la zero. Adica fara template-uri, platforme..
Site-ul va contine 3 categorii principale cu subcategorii, si cateva categorii simple (contact etc.), search, newsletter.
Anti spam, anti bot.
Comentarii.
Un tool (gen google webmaster tools - dar nu asta) care sa ne ajute sa monitorizam site-ul.
Panou de adminstrare.
Paginile vor fi nelimitate (care o sa le cream pe parcurs la categoriile principale cu subcategorii). Pe pagini sa putem adauga/edita text, poze, video, frame google maps, tabele, pentru download fisiere adobe, word, excel. Fiecare pagina trebuie sa contina data si ora ultimei editari.
Fara SEO. Cerintele mele in acest sens sunt doar elementele necesare astfel incat motoarele de cautare cu robotii lor sa nu aiba probleme la accesarea/indexarea site-ului.
Pentru detalii complete, astept sa ma contactati.
Eu am mai facut o cerere pe un site unde raspund mai mult programatori dar majoritatea covarsitoare creaza site-uri pe wordpress, wix etc. ascund acest fapt si cer cat mai repede avans. Drept urmare, sper sa gasesc pe cineva cu care sa ma inteleg astfel incat sa poata incepe lucru la site fara avans. Daca totul este in regula pe parcus, adica ne place ce vedem.. putem testa.. sigur.
Eu am mai lucrat cu Sorin Cucos de pe acest forum in urma cu vreo 2 ani - a fost totul in regula dar in aceasta perioada nu se poate ocupa de acest proiect.
Multumesc.