Citat Postat în original de Nica Cristian Vezi Post
Am pe vecinul de langa mine cu care ma tot contrazic de la o vreme incoace.El zice ca nu este nici o diferenta dintre un winXP piratat si unul cu licenta original,iar eu il contrazic pentru ca am mai citit si pe net mai demult ca winXP original se misca mai bine si este mai 'safe' din punct de vedere al securitatii.As vrea sa aud si parerea voastra ca sa ma asigur ca eu am dreptate sau poate el.
Sunt la fel, la cel piratat ii pui un antivirus bun(bd) si daca sunt ceva prin el iti dai seama, sunt versiuni de xp sp2 piratate care sunt varza, am avut unul care daca instalai 10 programe mergea foarte incet, nu la fel se intampla la xp-u de-l am acum.

La cel piratat mai ai probleme cu intalarea umor updaturi si programe de la m$ care necesita verificare de licenta pe sistem de operare.

Acuma 2 zile mi-am dezinstalat vista si am ajuns iarasi la xp, vista pur si simplu mi-a facut nervi si mi-am dat seama ca nu e de mine, mie nu-mi trebuie aspect placut ci sa mearga struna si sa nu apara prostia cu alow this alow that de fiecare data.