Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Date private

c|neva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Vârstă
    37
    Posturi
    297
    Putere Rep
    33

Implicit Date private

Are cineva idee cum îţi poţi pune la un domeniu .com ca datele să fie private? Adică dacă cineva dă un whois să nu apară datele celui ce a cumpărat domeniul respectiv.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    34

Implicit

majoritatea registrarilor te ajuta sa faci asta, pentru niste $ in plus sau chiar gratis.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Majoritatea registrar-ilor ofera posibilitatea de a inregistra domeniile cu date ascunse. De exemplu la godaddy poti adauga in timpul procesului de inregistrare aceasta optiune. Bineinteles, exista si costuri suplimentare.
    Pe scurt, in locul datelor tale de contact vor aparea datele companiei sub numele careia ai facut private whois-ul. Emailul va fi ceva de genul <domeniul_tau>@<domeniul_lor>
    Astfel, daca cineva va dori sa te contacteze si trimite mail la adresa respectiva, ea va da forward catre adresa ta reala.

Am auzit multe cazuri in care datele personale au fost facute publice in urma unui banal email trimis companiei respective. Deci nu poti fi sigur ca ramai 100% acoperit in orice caz, dar in mare parte ar trebui sa scapi de spam si alti 'binevoitori'.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

c|neva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Vârstă
    37
    Posturi
    297
    Putere Rep
    33

Implicit

Ştiţi daca aşa ceva poate oferi şi ghesi . com ? Eu am un cont de la ei pe care am doua domenii şi ca să le transfer la godaddy presupun că plătesc o taxă. În altă ordine de idei mai bine plătesc la ei în cazul în care oferă contra-cost opţiunea pentru date private. Eu m-am uitat prin panoul de administrare şi nu am găsit nicăieri nimic, nici gratis nici contra-cost.
    Dacă nu există aceasta optiune la cei de la ghesi . com nu îmi rămâne decât să mut domeniile la goddady.

Later edit: Se poate şi de la ghesi . com , însă nu din panoul care e pe site-ul lor. Când se înregistrează/plăteşte un domeniu se primesc 3 mailuri de la ei, unul cu factura, unul cu stadiul domeniului si unul în engleză. Cel în engleză conţine două linkuri ce duc către un site unde îţi poţi administra domeniul, în cazul de faţă îi poţi activa "privacy protection".
    Ultima modificare făcută de c|neva; 11th September 2008 la 02:21.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Ghesi nu e registrar.
    Godaddy este si iti ofera aceasta posibilitate de a-ti proteja datele private.
    ATENTIE: Odata activata aceasta optiune, ea nu poate fi oprita temporar. Adica daca doresti sa dovedesti cuiva ca esti proprietarul domeniului o sa trebuiasca sa dezactivezi acest serviciu si apoi sa il platesti din nou.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    42

Implicit

Atata timp cat acolo unde e acum poti face asta, nu vad pentru ce sa platesti la godaddy. Sunt multi alti registrari care ofera acest serviciu gratuit, si poti activa/dezactiva oricand doresti.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adio Free Private Whois la Name.com
    De Marius Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th April 2010, 03:12
  2. DreamHost PS (Private Servers)
    De hl2u în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th September 2009, 21:01
  3. Licee Private
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th August 2009, 15:50
  4. DNS-uri private
    De Aurel Dragut în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd June 2007, 12:08
  5. Private Label Articles
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th February 2006, 00:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •