o sa pun telefonul sa sune la ora 7:45 sa vad si eu ce si cumam la boxa pregatit tot, un laptop cu conexiune la net prin satelit, de mancare ceva si o revista playboy in caz de atacuri de panica
![]()
o sa pun telefonul sa sune la ora 7:45 sa vad si eu ce si cumam la boxa pregatit tot, un laptop cu conexiune la net prin satelit, de mancare ceva si o revista playboy in caz de atacuri de panica
![]()
Vreau să spun că a fost o adevărată plăcere să activez pe seopedia alături de voi..
Vad ca ai ramas cu fantezii cu gauri negre de la atat Star Trek
Eu unul recunosc, nu prea m-a pasionat fizica, dar un lucru e sigur, mass media e intotdeauna in cautare de senzational si uneori se mai intampla sa si exagereze...
Deci la ce ora ar trebui sa ma trezesc maine ca sa prind si eu cateva particule sa le bag la borcan?
Damn, am uitat sa cumpar floricele si bere.
Maine este doar un test, pe 21 octombrie se desfasoara experimentul.
din cate am inteles eu, oricum o sa dureze cam o luna pana ating paticulele alea 99% din viteza luminii, deci stati linistiti, aveti timp sa va vedeti rudele![]()
Bang!
Da, si a murit webcastul
Nu merge nici flash, nici windows media
desi as fi fost curios...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
si m-am mai trezit si de dimineata...cu conexiunea lor cu tot ma bag la somn din nou
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)