Zici tu ? eu inca zic ca sunt basme astea. Iti dai seama ce impact ar avea interventia SUA? Am avea mai mult decat un al treilea razboi mondial. cine crezi ca doreste asta? cand ei sunt prinsi in mrejele unui razboi fara final, cel din Iraq.

Daca a fost veun interes din partea SUA aici a fost pt ca rusii sa isi detaseze o parte din trupe in Georgia, o parte au in Cecenia. daca mai reusesc sa provoace undeva [Ucraina ??? ] deja Rusia ar avea 3 fronturi...Chiar daca nu sunt lupte efectiv, si trupele de mentinere a pacii necesita intretinere...necesita bani...si sunt niste trupe pe care nu le ai disponibile. Daca rusii isi impart asa armata...sunt cam slabiti intr-o confruntare cu SUA [care nu trebuie sa fie neaparat armata] si nu pot pune piciorul asa tare in prag...Cred ca asta a fost ideea totusi, pentru ca razboiul asta tinde sa devina de uzura. Rusii nu se retrag si pun piciorul tare in prag [nu vb de declaratiile din presa...ci de negocierile lor]...pe cand de fapt ei ar putea sa fi intrat in jocul aliatilor deja.