Caut script pentru poze profesional, nu vreau scripturi free, vreau ceva pentru care sa platesc si sa-si faca treaba.
Ce scripturi pentru poze cunoasteti care sa fie cit de cit profesionale.
Caut script pentru poze profesional, nu vreau scripturi free, vreau ceva pentru care sa platesc si sa-si faca treaba.
Ce scripturi pentru poze cunoasteti care sa fie cit de cit profesionale.
ai putea sa folosesti Joomla cu componenta Expose pentru galerie. Are o galerie flash superba, usor de gestionat si cu design foarte misto.
Depinde la ce vrei sa il folosesti. Daca nu vrei ceva free banuiesc ca nici nu ai cautat pe net. Ce ai vrea sa faca scriptul... ce inseamna pofesional pentru tine? Ai primit un raspuns (Joomla) si ai sarit ca ars. Poate poti sa creezi tu unul
Sau nu ai timp?
Bafta!
![]()
De ce nu platesti pentru unul custom ?
Si ce treaba are parerea omului cu reputatia rosie? Sau trebuie sa fie de aceeasi parere cu tine ca sa aiba plusuri?
Plus de asta, nu vad ce legatura are asta cu restul thread-ului si crede-ma nu-l cunosti pe Mihai, ca sa sti ce poate si ce vrea.
Nosfer tu esti undeva in sfera DP -> Joomla <- WP , sa sti ca asta presupune 0.0000001% din ce inseamna online.
(a da si eu imi merit reputatia rosie)
Cat despre galerie poze, ia vezi asta
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 8th August 2008 la 22:00.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
@onyx: asa ceva cautam, mersi mult de link.
@restu_bagatorilor_in_seama(-draqos): la ce stadiu sunteti voi acuma eu am fost, asa ca eof.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)