Cum as putea sa editez un site php nu vreau sa editez scriptul php ci aspectul siteului am incercat cu dreamweaver dar nu mil arata calumea
Cum as putea sa editez un site php nu vreau sa editez scriptul php ci aspectul siteului am incercat cu dreamweaver dar nu mil arata calumea
Daca nu vrei sa editezi codul php al unui site facut in php atunci ce vrei sa editezi ?
Are template-ul facut si in cod html ? Incearca sa dai mai multe detalii : este sau nu un cms , este facut DOAR din php sau este facut in html+php. Eventual sa ne spui ce anume vrei sa editezi din acel site . Nu stiu ce afiseaza dreamweaver-ul , eu folosesc cu precadere quanta ( pt linux ).
Ce cms este ? Sunt destul de multe
este un joc tip browser Logd (Legend of green dragon)
cauta un folder pe acolo, numit templates, sau themes si ar trebui sa gasesti niste fisiere .html/.tmpl pe care le poti deschide cu dreamweaver sau cu orice editor de texte
Ultima modificare făcută de w!ll; 25th May 2008 la 15:29.
Sau vezi ce nume are o imagine ce vrei s-o inlocuiesti si cauta cu dreamweaver dupa acel nume in toate fisierele site-ului.
Dupa cum spunea si w!ll, cel mai probabil este vorba de un director templates cu fisiere .html sau .tpl
Bafta!
Sunt GExGE si folosesc cel mai simplu site de curs valutar.
Da am gasit tema care vreau sa o modific dar cand o deschid cu orice editor dreamweaver word nu imi arata imaginile si sunt in acelasi folder
Un fisier PHP nu se modifica la fel ca si HTML-ul. Cu editoarele WYSIWYG (cum e Dreamweaver sau Word (Sic!)) nu lucrezi la cod, lucrezi la cum arata.
Fisierul PHP este interpretat de server si ceea ce se genereaza este afisat de browser. Dreamweaver si Word nu te ajuta. Incearca PSPad de exemplu. Si ai nevoie de multe multe ore de lectura despre PHP sa te descurci.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)