Ciudat , la ce se foloseste unealta "iarba" ? In afara de fumat?
Ciudat , la ce se foloseste unealta "iarba" ? In afara de fumat?
Eu zic sa modificati ce ati scris ca toti care vor citi aici si vor face testul se vor prinde de chestie.
am editat raspunsul meu, ca sa nu stric placerea amatorilor de psihologie. pgabriel, daca esti amabil, sa editezi si citatul din postul tau![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Oricum din cate vad nu s-a discutat deloc despre primul experiment care e mult mai tare decat testul, asta pentru cine are rabdare sa vada si sfarsitul.
Revenind la test. E incredibil, m-au trecut fiorii vazandu-l
Totusi mi se pare putin se-fe. Nu contest ca le-ar fi fost imprimate imaginile respective prin posterele de pe drum, dar mi se pare putin ciudat ca ei au urmarit respectrivele postere pe taxi.
Sa fim seriosi, in Londra vezi probabil mii de logo-uri, firme si postere in 10 minute de mers cu taxi-ul, poate singurul care sa fi iesit in evidenta sa fi fost "London Zoo". Si evident, ursul care era in fata lor. Oricum super video-ul.
asta ma intrebam si eu
oricum.. mi se pare exagerat procentul de 98% pentru combinatia respectiva (combinatie de tipul unealta SI culoare, nu de tipul unealta SAU culoare);
de ex, pt mine uneltele tre sa fie ceva mai "complexe", cu motorase si butoane(masina de gaurit, drujba, etc);
o sa verific maine pe cativa prieteni daca procentul trece macar de 50% (esantionul de test o sa fie cam mic, deci eroarea destul de mare)
Daca sunteti mai atenti va explica la final: au filmat traseul, si e mult mai simplu sa iti dai seama la ce se vor gandi avand in vedere ca:
- sti ce au vazut pe tot traseul
- tu alegi tema
In orice domeniu se poate folosi tehnica asta si are tot timpul succes atat timp cat controlezi mediul.
Oricat de sceptici ati fi, unul cu experienta, de ex un iluzionist va putea face chiar sa credeti ca leviteaza sau ca merge pe apa.
Tare testul . Si eu am raspuns cu unealta indicata la sfarsit . Care o fi trickul ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)