Stiu ca pare o idee hilara dar am o propunere : cea-ti zice sa infiintam asociatie a afiliatilor nemultumiti de neogen ?
Astept idei, sugestii si primii membri
Stiu ca pare o idee hilara dar am o propunere : cea-ti zice sa infiintam asociatie a afiliatilor nemultumiti de neogen ?
Astept idei, sugestii si primii membri
si scopul asociatiei ar fi care?
Neogen iti ofera ceva, nu te obliga cu nimic. Ca nu ofera exact ceea ce zic ei ca ofera, poti semnala acest lucru asa cum ai facut-o si renunta la ei.
tataraseni,
sper ca-ti dai seama ca la fiecare nemultumit care striga pe forumuri sunt multe alte persoane multumite de acelasi serviciu (de ex neogen) dar care nu vad rostul sa strige asta?
De ce pur si simplu nu te multi la alta firma? Efortul macar ar avea niste sanse sa fie rasplatit financiar si nu ai mai fi incarcat de atata energie negativa![]()
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
solutia pt. tine este sa scoti codul din pagina si gata. referitor la ideea ta nu ai rezolva nimic, sunt destui care au site-uri pe domenii free si se multumesc cu um milion la citeva luni... cit despre advertiseri, daca exista nemultumiri si de partea lor, sa-si ia profesionisti care sa-i sfatuiasca mai bine
ps. fa un blog, ceva, numit anti-neogen.... si mai postez si eu din cind in cind :lol:
Denumirea topicul asta e hilara, cred ca ar trebui mutat la forumul Bar, Lobby...
Sunt de acord cu ce au zis ceilalti. Atat timp cat neogen nu ofera un serviciu oarecum indispensabil, si atata timp cat nu exista un OPC al Internetului (desi nu ar fii o idee chiar asa de rea sa existe), cel mai bine e sa renunti la serviciul respectiv daca nu esti multumit de el.
Multi baga reclamele respective bazandu-se pe eterna explicatie "decat deloc, e bine si putin [si prost]"![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Apropo de OPC-ul Internetului, putini din utilizatorii de diverse softuri si servicii online stiu ca OPC-ul protejeaza toti consumatorii, chiar si pe cei online.
Imi pare sincer rau pt tine tataraseni, dar niciodata nu trebuie sa te astepti la raspunsuri frumoase cand faci un asemnea topic. ceea ce a scris lixor e ceea mai faina idee. fa un blog anti-neogen. Zici:Originally posted by lixor
[b]solutia pt. tine este sa scoti codul din pagina si gata. referitor la ideea ta nu ai rezolva nimic, sunt destui care au site-uri pe domenii free si se multumesc cu um milion la citeva luni... cit despre advertiseri, daca exista nemultumiri si de partea lor, sa-si ia profesionisti care sa-i sfatuiasca mai bine
ps. fa un blog, ceva, numit anti-neogen.... si mai postez si eu din cind in cind :lol:
Astept blog-ul. Nu-mi permit sa zic asteptam, fiindca nu prea reprezint pe nimeni.Burn Neogen!
Use Murfi.com instead!
Salut,
Popa
Aceasta este una din conditiile umane: lucrurile negative au un efect mult mai mare decat cele pozitive. Ne afecteaza mai mult. Nici eu nu-i vad rostul unui astfel de club (oricum gasesti cate unul aproape pe orice forum). Nimeni nu te obliga sa-i folosesti.
Programe asemanatoare sunt mai nou aproape la tot pasul. Depinde de tine sa-ti alegi unul care sa te multumeasca si care sa fie corect.
Si pentru ca tot s-a pomenit de Bar, Lobby si hilaritatea acestei idei, iti propun si eu http://nortelecom.net10.ro/asociati/ care din cate vad eu e copie neogen asociati. Pentru el a fost mai usor, nu a mai trebuit sa si traduca asa cum a facut neogen-ul :wink: .
Bafta tataraseni si "whoo saaaa"
“All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing.” - Edmund Burke
Exagerata vorba lui Burke in cazul de fatza si ideia lui tataraseni, insa nu inteleg de ce nu ar fi recomandat sa se urle in gura mare ca neogen sunt asa si asa.. evident cu dovezi ? Este ceva legat de orgoliu, trebuie neaparat ca lumea sa isi ia tzeapa la randul iei incercand un serviciu incercat de altii care stiu cum sta treaba ?
Eh, aberez insa nu in totalitate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)