De la amazon.fr, .de si .co.uk ar trebui sa nu fie taxe pentru nici un produs ca suntem cu totii in UE, nu? Gresesc?
Offtopic: afiliatii inscrisi pe .com au posibilitatea folosirii linkurilor de afiliat pentru produse aflate pe site-urile din UE?
De la amazon.fr, .de si .co.uk ar trebui sa nu fie taxe pentru nici un produs ca suntem cu totii in UE, nu? Gresesc?
Offtopic: afiliatii inscrisi pe .com au posibilitatea folosirii linkurilor de afiliat pentru produse aflate pe site-urile din UE?
@zaducu: taxa suplimentara la vama? nu prea cred. Taxele astea nu sunt dupa ureche 40 lei la 3 carti. Trebuie sa aiba un invoice sau o factura (si amazon trimite factura) se aplica taxe vamale la valoarea din factura.
Daca faci comanda rapida si iti vine prin clasicii DHL sau FedEx trebuie sa ajungi la Otopeni la vama si acolo sigur platesti ceva (fie si macar procesarea in vama, fiindca eu stiu ca la carti, DVD-uri, casete video/audio nu se platesc taxe vamale). Daca faci comanda cu Ground Mail, iti vine la oficiul postal unde pachetul e desfacut in fata ta si de cele mai multe ori nu platesti nimic nici macar daca sunt electronice (un mp3 player, un dvd player portabil, etc).
Cit despre a doua intrebare raspunsul e NU.
PS: din experienta, iti recomand ground mail.
La fel stiu si eu, nu se plateste nimic suplimentar. Totusi incearca sfatul lui fanelaru.
mersi frumos pentru sfaturi,
revin cu ceva date concrete poate un scan ceva
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)