Cum am fost o saptamana in concediu sper sa nu deschid un subiect gata discutat (chiar daca am cautat sa vad daca exista). G a scos dmoz din index sau nu mai vad eu bine?![]()
Cum am fost o saptamana in concediu sper sa nu deschid un subiect gata discutat (chiar daca am cautat sa vad daca exista). G a scos dmoz din index sau nu mai vad eu bine?![]()
Eu il vad banat da.
cache:ODP - Open Directory Project - results 0
info:www.dmoz.org - Google Search - results 0
Deci pana la urma linkurile platite (vezi scandalul imens pe tema asta) si-au facut efectul. Pacat de Dmoz si de cele 200k pagini indexate.
Ca si o completare mai multe directoare au fost afectate in mod similar, prin eliminarea unor SERPS, printre cele mai cunoscute:
- AvivaDirectory.com
- AliveDirectory.com
- Haabaa.com
- DirectoryDump.com
- BigWebLinks.com
- LinksArena.com
- DirSpace.com
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 24th September 2007 la 14:57.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
http://www.iwebtool.com/google_banne...n=www.dmoz.org
The domain name DOES NOT appear to be banned.
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
In mod sigur ceva se intampla. Dupa cum zicea si MMariusel au fost scoase din index mai multe directoare. Eu ma gandeam ca poate este vorba de un update de algoritm :-S Dubios. Oricum DMOZ-ul se va intoarce mai mult ca sigur in index.
In mod sigur Google-ul nu baneaza directoarele de calitate.
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Nu e banat doar ca nu mai functioneaza "cache:dmoz.org". Dar apare indexat asa.
sau poate redirectu 301 facut la un site asa mare nu a fost o idee prea buna...
Cel putin atata timp cat insusi google foloseste dmoz pentru directorul sau, nu are cum sa fie banat. cel mai probabil este ca se lucreaza la un nou update de algoritm si apar in mod izolat rezultate ciudate la o serie de cautari.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)