Am o intrebare scurta si la subiect : ce se intampla daca comand un produs pe internet, fac plata prin ordin de plata si nu mai primesc produsul ?
Am o intrebare scurta si la subiect : ce se intampla daca comand un produs pe internet, fac plata prin ordin de plata si nu mai primesc produsul ?
ai primit proforma? ai dovada platii? ANPC daca e .ro, daca nu...
Si crezi ca-mi va da cineva castig de cauza ? Pot cel mult sa-mi recuperez banii si sa-i pun intr-o pozitie proasta pe cei cu magazinul online...
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
fa 10 bloguri si umple prima pagina pe Google cu povestea ta la cautari dupa numele firmei...sa ii vezi atunci ce amabili vor fi
Te ajut si eu sa ii faci de cacao - daca ai dreptate! Despre cine e vorba (PM)?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Eu zic ca prima oara sa incerci sa suni la ei sa incerci sa clarifici situatia, poate e doar o incurcatura ( din vina ta, a lor sau a bancii ), daca nu sunt dispusi sa clarifice situatia atunci poti arunca cu noroi linistit ( incearca sa inregistrezi convorbirea telefonica cu ei cand incerci sa rezolvi, ai dovada in plus).
Bafta la recuperari... si daca se poate un pm cu firma in cauza.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Se pare ca a fost o greseala din partea lor pentru ca produsul a fost afisat cu alt pret decat cel real... acum fie imi transfera inapoi banii in cont fie sa mai platesc diferenta... s-o creada ei, mai bine iau banii inapoi si gata... ca am tras o spaima...
Prefer sa nu dau nume fiind la prima intamplare de acest gen au dreptul la circumstante atenuante. Se mai intampla asta e...
Ultima modificare făcută de tataraseni; 24th August 2007 la 10:43.
laptopu de 7 mil de la emag?
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)