Prea tarziu![]()
Weasel.. Suna superb.. Cred ca ma bag si eu.
Sorry Erwin![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mda, singura deficienta e ca nu am putut sa-mi platesc factura oranj "din prima"; trebuie sa faci o cerere la ei in care sa scrii codul de abonat si iti activeaza ei peste ceva timp (cica o saptamana sau ceva, nu mi-a venit factura inca sa o platesc). Cu Visa Electron de la BRD am putut de la inceput, dar in rest e varza rau cardul ala.Originally posted by Cristian Mezei
[b]Weasel.. Suna superb.. Cred ca ma bag si eu.
Sorry Erwin![]()
Iar inca o chestie negativa, dar legat de Internet Banking: daca ai un cont in valuta si unul in lei nu poti sa faci transfer intre ele (in nici un sens), ci trebuie sa te duci la banca (...) Cam fucked up daca lucrezi cu mai multe monede.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Emis de care banca? Intreb pentru ca cu un Visa Electron imi pltesc si eu AdWordsul si merge ca uns...Originally posted by eRwin
[b]Am VISA Electron, dar nu pot face plati pe net cu el. (AdWords)
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Pai merge. Relatii pe PM.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)