vezi ca ai pus flock de 2 ori. Si nu vad nicaieri konqueror sau safari.
FireFox
Opera
Internet Explorer
Flock
Maxthon
Avant
Altul
vezi ca ai pus flock de 2 ori. Si nu vad nicaieri konqueror sau safari.
Folosesc browsere. Nu ai lasat cu optiune multipla.
Toti or sa aleaga FF.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu este nimeni care foloseste IE ?Mai astept rezultatele, deocamdata sunt doar 4 voturi.
BTW Am votat mozilla si asta pentru l-am ales acum ceva timp pentru ca avea tabbed browsing, pe atunci IE 7 nu erasi opera nu imi placea, de atunci am ramas tot cu el.
Bla bla bla...
pai si mai pot edita sondajul ?
Am reusit doar sa scot dublura ptr. Flock.
Nu pot pune multiple votari.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
No_name sper ca nu te-ai suparat din cauza postului meu anterior ... ideea era ca daca ar exista un browser care sa satisfaca cerintele tuturor utilizatorilor nu ar mai fi existat alte browsere. De aici concluzia ca exista "cel mai bun browser" per utilizator.
Parerea mea![]()
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
nu ma supar eu asa repede si in plus de asta nu ai facut decat sa ma faci sa ma gandesc mai bine la ce am spus. asa ca stai linistit nu m-ai suparat. suparat voi fi cand sunt neindreptatit, sau alte chestii! oricum cred ca nu mai voi supara eu pe aici, doarece in comunitatea asta mai sunt oameni cu iq care stiu ce inseamna bunul simt si a fi civilizat, a trai intr-o tara care se vre a fi europeana; se vede ca oamenii de aici au mai fost si pe alte forumuri din afara sa vada ceea ce inseamna civilizatie! mai am un hobby bodybuilding-ul si mam inscris si acolo pe un forum din romania si sa vezi acolo oameni cu IQ (nu sunt toti in aceeasi oala dar oricum)dar in fine nu asta conteaza! deci in concluzie nu mam suparat!
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)