Pentru a 3-a oara dupa mai bine de jumatate de an, am incercat sa-mi schimb adresa de mail asociata cu contul CEZ (portal.cez.ro) insa fara succes. Formularul respectiv include 4 campuri: telefon fix, telefon mobil, e-mail si fax, toate fiind obligatorii...WTF!?
De asemenea imediat langa formular este afisat urmatorul mesaj:
Ajutor
În acest formular vă puteţi schimba informaţiile de contact. Vă recomandam să pastraţi informaţiile cât mai actuale.
Perfect, zic... sa purcedem in a le actualiza, mai ales ca nu mai folosesc demult adresa de mail din cauza careia era sa fiu deconectat. Facturile si preavizele n-au nicio sansa in fata sutelor de mail-uri SPAM.
Completez calm numarul de fix care nu exista, faxul care la fel... e asezat pe aceeasi masa din PAL cu fixul sub care am pus un mileu sa nu zgarii lacul, adresa de mail pe care in prezent primesc toate facturile si "Salvez". Nope, nu merge pt ca e prea cald azi probabil.
Pun mana pe tel, ii sun si cica nu se poate, auzi, imi trimit ei un PDF cu cererea tip pe care trebuie sa o printez, completeze si semneze titularul(adica mama), scanez apoi sa le-o trimit prin mail. Aaa si se pare ca in baza cererii tip (PDF-ului respectiv) imi vor crea un nou cont cu noua adresa de mail, nicidecum modificarea celui vechi.
Suntem in '98 si nu stiu eu? Inca sunt calculatoarele conectate la net prin dial-up iar telefoanele cu display color sunt folosite doar de directorasi si valutisti, iar noi astia mici inca umblam desculti si cand ni se face frig ne incaltam cu fesu' ?
Constient ca nu se va schimba nimic, n-am indraznit sa-i contactez si sa le sugerez implementarea unui sistem de plati online, insa am pretentia ca formularul ala cu 4 campuri sa functioneze.
In fine, cu toate ca preturile per KW sunt cam aceleasi, ma bate gandul sa schimb furnizorul de energie electrica. Daca ati facut-o deja va rog sa ne luminati pe noi, cei care nu suntem multumiti de dinozaurii astia birocrati.
Asadar, ma intereseaza ce ati ales si de ce.
CerereTransmite-mailfacteEE_rev03_NOUA_.pdf

, imi trimit ei un PDF cu cererea tip pe care trebuie sa o printez, completeze si semneze titularul(adica mama), scanez apoi sa le-o trimit prin mail. Aaa si se pare ca in baza cererii tip (PDF-ului respectiv) imi vor crea un nou cont cu noua adresa de mail, nicidecum modificarea celui vechi.
Răspunde cu citat