Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Înnebunesc! :)

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit Înnebunesc! :)

Pe cuvantul meu ca am ajuns sa cred ca traiesc intr-o tara de nebuni. Incerc de o luna sa le scriu celor de la Ambasada - daca dai telefon te redirecteaza la Bucuresti, acolo iti zic sa scrii email. Dupa o luna sunt la punctul zero - adica ei inca nu au inteles ca sunt cetatean roman, nu nreau viza, sa redobandesc cetatenia, parca zici ca au angajat indieni ca cei de la hosting! Sa le scriu in engleza? Ideea e ca le cer un pasaport nou, ei ba zic sa vin in tara, ba sa-mi fac buletin. orice numai sa nu reinoisaca pasaportul cu domiciliul in strainatate! Pff! .. a ca idee pasapoartele teporare nu se mai fac de un an la consulate.

Nu ma injurati, am scris ca sa ma racoresc dupa ce am primit acu' 4 ore email cu orice altceva numai cu ce le soliciti nu. Ca sa fie si mai ok, nu dau replay la solicitarea ta, nu copie ce le scrii, doar raspund automat!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca tot ti-ai descarcat nervii aici, poate ne mai spui si cum evolueaza treburile. Ai gasit solutii?

Data trecuta, pe langa confirmarea de aici, am scris un raspuns dar cred ca am uitat sa il public. Ziceam de autoritati ca, daca nu sunt asa interesate in rezolvarea unei probleme, inseamna ca nu percep acea problema ca fiind a lor. Incerca sa gasesti solutii pentru a face respectiva problema sa devina si a lor. Ai drepturi, vezi cine trebuie sa ti le apere si baga-l in ecuatie!
    E doar o strategie, tu trebuie sa cunosti mai bine detaliile.

Bafta!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Mersi Mishu, am renuntat sa mai sper, e o problema veche, la consulate si ambasade te trateaza ca pe un gunoi, te inscrii online ( nu mai zic cum e cu programarile la unele cazuri online e liber prin mai ) la ghiseu degeaba vorbesti, la ambasador nu ajungi decat cu scandal sau cu presa ( am facut si asta, dar nu-ti imaginezi ce stres este ). Ca idee, treaba e simpla daca vrei sa stai legal intr-o tara ti se da un permis de sedere pe baza pasaportului romanesc ( mi se pare chiar logic ) si car ee valabil exact cat pasaportul. Pe el scrie permanent dar evident ca se refera ca nu mai trebuie sa faci nimic, doar sa te prezinti cu pasaportul si cu permisul vechi si ti e da unul nou, chiar daca ai vandut casa de aici, nu mai ai serviciu sau chirie, ti-ai castigat acest drept. Romanul cica nu, degeaba scrie permanent, ca nu e. prin urmare ca sa-ti dea el pasaport cu domiciliul in strainatate cica sa-ti dea aia permisul! In baza la ce? La pasaport expirat? Asta e tot, cica sa vii sa-ti faci buletin in RO si pana mea, doua domicilii si asta e.

Cine sa-mi aprere drepturile? Satul prin reprezentantii sai - dar de fapt avocatii . Merita? Am vorbit cu Patraru ( suntem de prin zona, etc. ) cica daca aia de la stiri aga ei ceva se implica si el, altfel nu vrea sa-si faca probleme. Deci? Mai e unu de la basescu din partid, mi-a baut cafele si fumat tigarile si cam aia e, acu e smecher in partid. Doar sa faci treaba virala, e singura solutie, in rest degeaba! Nu ma enervam daca nu trebui as apierd 10 zile pentu buletin si 30 pentru pasaport. Am nevoie de pasaport ca in Dubai nu merge cu buletinul! in fine, mersi de sfat.O sa revina problema peste 5 ani - macar inainte dadeau pasaportul pe 10!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Uite ca a mai venit un raspus pe email:

Stimata Doamna/Domn,

Conform solicitarii dumneavoastra, avem placerea sa va comunicam urmatoarele informatii:

Se accepta orice document care atesta dreptul legal de sedere
    Curios este ca cei de la Consulate nu recunosc nici permisul de sedere ( permanent ) pe motiv ca expira, deci nu e permanent si nici Adeverinta de emigrant ( primul act pe care-l obtii cand soliciti rezidenta permanenta ). Astept sa ma lamureasca ce trebuie sa fac in cazul asta? Sa-i dau in judecata?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Parca ziceai ca acum ai rezolvat, asa ca degeaba bati fierul acum, in 5 ani uita...

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Parca ziceai ca acum ai rezolvat, asa ca degeaba bati fierul acum, in 5 ani uita...
    Am zis ca nu mai am ce rezolva acum nu pot sa astept inca trei luni sa-mi vina pasaportul ( in cazul in care prin absurd primesc un aviz pozitiv la consulat ), am postat doar pentru ca intrebai cum mai sta treaba si ei au gasit timp sa raspunda dupa 10 zile. Nici nu mai visam la un raspuns - sau in cel mai rau caz, iar unul de tip general .. bla bla bla... acum uite ca imi dau dreptate, dar ... tot nu mi-au zis cum ii conving la Consulat.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Martea e ziua de raspunsuri, le-am zis ca nu ma inteleg cu cei de la Consulat si am cerut sa imi zica ce sa fac ( la email special pentru probleme consulare - Bucuresti ). Raspunsul a fost mirobolant: mergeti si rezolvati la Consulat! Evident ca peste 5 ani voi trece iar prin acelasi calvar! Asta-i viata de roman.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Semifinala: azi am fost si am ridicat tutlul de calatorie, am mai sportovait cu cei de la Consulat si concluzia este: din 4 functionari 3 aveau pareri diferite cu o concluzie: nu fac pasaportul pe baza actelor pe care le am, al 4-lea a verificat cum au facut anul trecut la Bucale - fix pe baza lor mi-au dat pasaportul temporar, dar aici nimeni nu-si asuma rapunderea! Am 30 de zile sa vin acasa si sa... ma decid ce fac, buletin sau pasaport ... evident in functie de timp, bani si functionari cu idei personale!

OFF : cine iese la o bere in Bucale?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Gata, am pașaport cu domiciliul in străinătate! Oare peste cinci ani o iau de la capat! Minune, pana acum adeverinta care stabilea domicilul nu era buna, acum cand sa ridic pasaportul, pe aia o voia domne, ca evident nu aveam alt valabil, ca sa ma legitimez. O intreb pe madama - pai mi-ati luat amprente, nu merge sa vedeti ca sunt chiar eu? NU ma, alea le-am luat pentru pasaport, nu pentru ca sa verificam. Clar! Culmea ca daca nu ai acte, ii dai una in moaca, imediat afla cine esti !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •