Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Posibilitatea ascensiunii rapide pe site

deadman113 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2016
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    0
    Putere Rep
    0

Smile Posibilitatea ascensiunii rapide pe site

Buna ziua. Sunt nou pe Seopedia, chiar azi mi-am facut contul, in dorinta de a face parte dintr-o comunitate serioasa care ofera si cauta locuri de munca. Inteleg politica site-ului de a fi foarte atent cu membrii sai noi, in ceea ce priveste posibilitatea postarii unei cereri de munca. Asta da dovada de profesionalism, si se pare ca am ajuns unde trebuie. Intrebarea mea este cum pot, sau care sunt mijloacele care ma pot ajuta sa ajung, intr-un mod cat mai scurt sa raspund la oferte si sa postez servicile pe care le pot oferi. Sper ca mi-am facut inteleasa ideea. Va multumesc anticipat !

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Voi incerca eu sa te lamuresc, desi sunt sigur ca vor avea grija "jupanii" sa te lamureasca. . Aici nu este o bursa a locurilor de munca. Partea de oferte si cereri de servicii apare natural ca urmare a unor proiecte dezvoltate de membrii acestei comunitatii. Asa ca daca singurul motiv pentru care te-ai inscris pe forum este sa iti gasesti de munca, eu te sfatuiesc sa iti stergi rapid contul si sa cauti in alta parte. Nu o lua in nume de rau, am incerca sa fiu cat mai ... "gentil".

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de deadman113 Vezi Post
    Buna ziua. Sunt nou pe Seopedia, chiar azi mi-am facut contul, in dorinta de a face parte dintr-o comunitate serioasa care ofera si cauta locuri de munca. Inteleg politica site-ului de a fi foarte atent cu membrii sai noi, in ceea ce priveste posibilitatea postarii unei cereri de munca. Asta da dovada de profesionalism, si se pare ca am ajuns unde trebuie. Intrebarea mea este cum pot, sau care sunt mijloacele care ma pot ajuta sa ajung, intr-un mod cat mai scurt sa raspund la oferte si sa postez servicile pe care le pot oferi. Sper ca mi-am facut inteleasa ideea. Va multumesc anticipat !
    Salut,

Nu stiu de unde scrii, dar la noi e noapte.

Ca sa afli cum poti sa ajungi in sectiunea dorita, citeste regulamentul.

Bine ai venit si mult succes!

deadman113 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2016
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    0
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles. Nu e singurul motiv, dar este unul dintre. Doresc sa ma implementez intr-o comunitate in care pot sa ajut si pot fi ajutat, si din care sa acumulez experienta in domeniul in care am mai lucrat. Nu vin cu intentii negative. Nu vad de ce mi-as sterge contul.

UrsanCristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    31st October 2015
    Vârstă
    32
    Posturi
    54
    Putere Rep
    18

Implicit

Până una alta, treci pe la forumul de prezentare, să ştie lumea cu cine discuta.

Mult succes!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Ascensiune rapida nu cred ca se poate, avand in vedere ca e nevoie de minim 30 de zile de la inregistrare (cred, nu am mai verificat de ceva vreme).
    Ideea este ca regulile au fost facute cu mult timp in urma, nimeni nu a considerat necesar sa le schimbe si toti ne-am obisnuit asa. Au, ca orice reguli, avantaje si dezavantaje. Deocamdata seopedia nu s-a transformat in olx si nu cred ca este intentia cuiva sa o transforme in asa ceva.

Pe de alta parte nu este nimic gresit sa iti cauti joburi sau sa doresti sa colaborezi cu persoane de aici.
    Doar ca, e bine sa stii si tu cu cine colaborezi, cu cine te potrivesti, cine a agresiv, cine e de cuvant etc. Asa ca daca privesti lucrurile din alt unghi, o sa vezi ca de fapt regulile te ajuta si pe tine.

Eu iti urez bine ai venit si succes!

(am mutat topicul la "discutii libere")

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Salut, bine ai venit!

Pe scurt:
    1. Incearca sa citesti regulamentul, te va lamuri.
    2. Prima postare trebuia sa fie in sectiunea prezentare forumisti (o gasesti tu) unde deschizi un subiect nou si ne spui cateva cuvinte despre tine. Daca iti enumeri acolo aptitudinile, te asigur ca vei primi si oferte de la cei interesati.
    3. Participa activ la discutiile de pe forum si vei avea in curand numarul de postari necesar pentru a accesa sectiunea de Market. Nu dezgropa subiecte vechi decat daca ai ceva de spus pentru a le aduce in actualitate. Participa la discutii numai cand ai ceva util de spus.

Forumul are si un sistem de reputatie, vei fi penalizat de fiecare data cand un utilizator considera ca gresesti si vei fi recompensat de fiecare data cand un utilizator considera ca ai spus ceva util. La randul tau poti sa acorzi reputatie altor utilizatori.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link Exchange cu credite-bancare-rapide.ro
    De Popa Mihai în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 31st December 2010, 12:30
  2. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th October 2010, 18:46
  3. Exista posibilitatea aflarii numarului de vizite pe o pagina din alt site ?
    De Nichita în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th May 2009, 09:49
  4. card bcr sau brd ce ofera posibilitatea platilor pe net
    De lixor în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 16th November 2006, 20:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •