mda , tipic romanesc , am fost plecat la sibiu cu copii omule... n-am fugit cu 200 lei ai tai .... ti-am trimis mail atunci la jumate de ora dupa mail-ul tau dupa ce ai cerut lista cu pagini.. ti-am trimis direct poza din hootsuite pe ce pagini ti-am programat postare ta pt 23:20 , tu ai trimis mail-ul la 20:01 eu ti-am raspuns la 20:48 , cu lista din hootsuite si exact cum arata , ti-am zis si ca ti-am programat postare... nu ai zis nimic ... abia la 01:14 vad ca mi-ai dat mail ca na fost ok , pai ce vine am eu daca tu ai raspuns dupa 2 ore dupa ce sa efectuat postare ...
in mail mi-ai dat asa ...
Am fost foarte ocupat pana acum. Am pregatit postarea, insa am o rugaminte sa-mi trimiti si mie lista completa cu paginile care ai spus ca totalizeaza 1,5 mil de like-uri sa pot urmari si eu sa vad ca e ok totul.
Ai in atach banner-ul dar si cum ar trebui sa arate textul in postare.
Ora pentru postare este 23:20 cu rugamintea sa nu postezi link de afiliere eMAG imediat dupa ca practic imi rescri cookie-urile mele.
Textul este acesta:
BREAKING NEWS Asteptarea a luat sfarsit!!! Catalogul 2016
eMAG Black Friday e LIVE AICI =>> http://bit.....
Si in attasat banner-ul ,si atat... ce sa inteleg ?
logic eu am schimbat imaginea care mi-a pus-o din link cu banner-ul tau .. vroiai sa ghicesc ca tu vrei text + imagini , si nu link pe imaginie + text-ul respectiv. odata ce eu ti-am trimis print-uri la 20:48 exact ce am facut .. si tu nai mai raspuns , am zic ca e ok .. nu ? logic ?
Nu vad unde e vina mea ... trebuia sa ghicesc eu cum vrei tu .. chiar nu inteleg ... unde e dreptatea?
Nu vad problema cu hootsuite e acelasi model cum ai posta direct in facebook nu scade nimic , doar ai tu impresia , dar postare a fost link . si e normal sa aiba cu reach mult mai mic decat o imagine.
Toata chestia e ca ai avut timp 2 ore jumate pana la postare sa imi spui ca nu e ok si sa modific ... da nai spus nimic , decat dupa 4 ore jumate ... si 2 ore de la postare ...
In fine ... ms pt user neserios.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!