Salutare,
Se apropie sarbatorile de iarna si frumos ar fi sa fim solidari si atenti la ce se petrece in jurul nostru. Ma voi folosi de acest topic in care v-am pus la dispozitie 2 comunicate de presa la 30 de euro: http://forum.seopedia.ro/continut-we...e-presa-2.html si am o idee care implica 2 tabere: eu si voi.
Concret, iata cum vad eu lucrurile:
Voi:
achizitionati 10 seturi de comunicate de presa;
achitati suma de 40(atentie, nu 30 de euro ci 40)de euro in schimbul publicarii celor 2 comunicate;
beneficiati de cele 2 comunicate la un pret bun, zic eu.
Eu:
le redactez si le public conform dorintelor voastre;
incasez 10 x 40 de euro;
organizez totul si ofer bunurile pe care reusim sa le achizitionam.
Propun sa colectez cei 400 de euro si impreuna cu colegii de birou sa achizitionam produse(probabil ca dulciuri si/sau jucarii) pe care le oferim copiilor de la o casa de copii(nu am o preferinta anume, puteti veni cu propuneri insa).
Actiunea as vrea sa o desfasor de Mos Nicolae si totul va fi realizat sub indrumarea mea. Ma voi ocupa de bugetare, achizitii si plasarea bunurilor catre copiii care chiar au nevoie de o bucurie in suflet
La final, ca sa existe transparenta, pot propune realizarea unei galerii foto si publicarea ei aici sau pe un canal social.
Nu am niciun beneficiu financiar din toate astea, ba chiar sunt dispus sa aduc un plus bugetului respectiv din fonduri proprii.
PS 1: Daca sunt foarte multi doritori si ma astept la asta, gasim o solutie prin care sa ii includem pe toti.
PS 2: Daca doriti sa participati si altfel la eveniment, donand anumite sume, sunt sigur ca veti primi multe multumiri
Orice sfaturi sau intrebari vreau sa le exprimati public, sa putem ajunge la cea mai buna forma a acestei idei.
Va multumesc pentru atentie si sper sa fie persoane cu o gandire similara cu a mea, persoane care isi doresc sa faca un gest de bun augur unor copii cu diferite probleme sociale.
COMPLETARE: Ma gandesc ca totul sa se incheie la data de 1 decembrie pentru a avea timp sa fac lista de cumparaturi + achizitia efectiva a bunurilor si impartirea lor in ziua de 6 decembrie.

Răspunde cu citat