Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Furt de identitate pe FaceBook

Afișare hibrid

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

Care e motivul pentru care gazda a facut asa ceva? Ti-a spus cunostinta? Probabil au o problema de rezolvat intre ei, daca o rezolva probabil se va rezolva si asta...

p.s. am citit mesajul precedent, se pare ca e o problema mult mai mare intre ei..

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.792
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Care e motivul pentru care gazda a facut asa ceva? Ti-a spus cunostinta? Probabil au o problema de rezolvat intre ei, daca o rezolva probabil se va rezolva si asta...

p.s. am citit mesajul precedent, se pare ca e o problema mult mai mare intre ei..
    Indiferent ce probleme au cred ca nu este legal sa faci asa ceva, adica sa-i faci profil pe FB cu poze dupa CI si etc..
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Indiferent ce probleme au cred ca nu este legal sa faci asa ceva, adica sa-i faci profil pe FB cu poze dupa CI si etc..
    Profilul de facebook nu poate fi ilegal. Poti face orice profil cu orice nume vrei tu. Si poti scrie orice pe el.
    Postarea buletinului pare a fi singura problema. Si rezolvarea o gasesti doar la Pagina principală Ei sunt singurii (cu exceptia tribunalelor) care pot face ceva in cazul acesta. Ulterior, daca poate dovedi ca i-a fost atinsa imaginea (daca are asa ceva) sau i s-au adus prejudicii de orice fel, poate sa dea in judecata pe respectivul. Inteleg ca datul in judecata nu e o optiune, ca daca nu era foarte suparat nu facea asa ceva. Si supararile au motive.

@Bela - nu ai de unde stii ce merita persoanele respective pentru ca auzi doar un sfert din ce zice o singura parte. Poate ambii merita, poate niciunul. Si DMCA nu stiu cum ar putea ajuta in acest caz, e o lege din SUA care se refera la copyright, nu la buletine.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Carte de identitate in 2014
    De Rapsodia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th March 2014, 14:46
  2. [SEOmoon] WEB Design | Logo | Identitate
    De dontedro în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th April 2013, 18:32
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th December 2010, 15:52
  4. Un mic furt