Care e motivul pentru care gazda a facut asa ceva? Ti-a spus cunostinta? Probabil au o problema de rezolvat intre ei, daca o rezolva probabil se va rezolva si asta...
p.s. am citit mesajul precedent, se pare ca e o problema mult mai mare intre ei..
Care e motivul pentru care gazda a facut asa ceva? Ti-a spus cunostinta? Probabil au o problema de rezolvat intre ei, daca o rezolva probabil se va rezolva si asta...
p.s. am citit mesajul precedent, se pare ca e o problema mult mai mare intre ei..
Profilul de facebook nu poate fi ilegal. Poti face orice profil cu orice nume vrei tu. Si poti scrie orice pe el.
Postarea buletinului pare a fi singura problema. Si rezolvarea o gasesti doar la Pagina principală Ei sunt singurii (cu exceptia tribunalelor) care pot face ceva in cazul acesta. Ulterior, daca poate dovedi ca i-a fost atinsa imaginea (daca are asa ceva) sau i s-au adus prejudicii de orice fel, poate sa dea in judecata pe respectivul. Inteleg ca datul in judecata nu e o optiune, ca daca nu era foarte suparat nu facea asa ceva. Si supararile au motive.
@Bela - nu ai de unde stii ce merita persoanele respective pentru ca auzi doar un sfert din ce zice o singura parte. Poate ambii merita, poate niciunul. Si DMCA nu stiu cum ar putea ajuta in acest caz, e o lege din SUA care se refera la copyright, nu la buletine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)