Practic faci SEO off page.
Rezultate nu prea ai cum garanta avand in vedere ca nu ai control si pentru "on site" si poate sa traga inapoi tot ce faci tu cu "off page".
Si pe mine ma intereseaza un test.
Practic faci SEO off page.
Rezultate nu prea ai cum garanta avand in vedere ca nu ai control si pentru "on site" si poate sa traga inapoi tot ce faci tu cu "off page".
Si pe mine ma intereseaza un test.
Intradevar, e discutabil aici.
Serviciul de la punctul 1 ar fi sa zicem "lipsit de responsabilitate" adica eu ii arat omului pe ce ofer, imi zice ce anchore vrea, eu ii sugerez modificari daca il vad ca nu respecta niste densitati optime, si mai departe e problema lui daca are structura interna ok si il ajuta. Serviciul de la punctul 2 de asemenea.
Insa, la serviciile de la punctul 3 si 4, deja ar fi vorba despre cu totul altceva, un serviciu la care ar trebu sa garantez si rezultate, si aici cred ca m-as izbi de refuzul unora de a face modificari on-page in cazul in care sunt greseli mari, sau as putea intalni chiar ocazia in care cineva deja si-a facut praf siteul cu linkuri aiurea si sa nu se vada rezultatele din serviciile mele. Aici deja ar trebui sa ma implic mult mai mult, sa analizez tot ce a facut omul inainte, sa curat, apoi sa aplic ce vreau eu.
Tocmai de asta am stat si m-am gandit mai bine si cred ca o sa ma rezum la serviciile de la numarul 1 si 2, sau doar 2 si facut foarte bine. Celelalte le las pentru cei care chiar au timp de asa ceva, ori le voi oferi doar pentru siteuri noi, de micronisa, unde pot garanta si un rezultat, sa zicem top 5.
Ramane sa gandesc mai departe de atat si sa testez fiecare serviciu de 2-3 ori inainte sa incep sa il ofer si aici. Multumesc frumos toturor pentru raspunsuri si ma bucur ca au fost pozitive.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)