Dupa cum am spus mai sus o sa ii dau banii dar eu o sa plec din tara si probail in 3 saptamani revin. Imi asum totul stiu ca suna ciudat dar nu ma ascund.
Dupa cum am spus mai sus o sa ii dau banii dar eu o sa plec din tara si probail in 3 saptamani revin. Imi asum totul stiu ca suna ciudat dar nu ma ascund.
Mda, cine e Andrei Vasile Bobeanu - bobeanu.andrei at live.com? Asta asa, ca sa punem si nume si tot. Esti tu sau amicul ala nevazut?
Ii astept in paypal si asta nu dureaza mai mult de 5 minute.... dar ma astept sa-i vad cand o zbura porcu.
Ultima modificare făcută de hyde; 14th March 2016 la 17:46.
Hyde, sunt situatii si situatii. Toti trecem prin vremuri bune si vremuri grele. Pe cat de usor e sa faci o greseala pe atat de greu e sa ti-o asumi. Gamerap chiar daca a facut o greseala o poate repara si sa dam totul uitarii. E normal sa mai invatam si din greselile proprii. Nu-i caut circumstante atenuante dar, asa cum am spus, sunt si vremuri mai bune si vremuri mai grele.
In ceea ce te priveste, trebuie sa recunostem ca topicul asta nu exista daca tu erai precaut... Nu?
Mishu, nu cred ca asta e o situatie de vreme buna sau rea. Nu e o greseala ce a facut el. E doar o situatie de smenuiala pe fata. Daca returna banii in 5 minute dupa ce a vazut ca nu e ok codul totul era dat uitarii. Dar in momentul in care una zici inainte de finalizarea tranzactiei si alta dupa....Citat Postat în original de gamerap
Mai esti interesat de cod? Acum ti-am vazut mesajul
Citat Postat în original de hyde
Doar daca merge pe conturi vechi.
Citat Postat în original de gamerap
Merge, contul pentru care am primit codul are 7 ani
Iar ca victima sa fie considerata vinovata e ca si cum ai zice ca o femeie imbracata in fusta mai scurta isi cauta .... violul????? Hai sa fim seriosi....
Ok, atunci e altcineva care a folosit userul lui.
Ghinion... pentru mine.
Si eu am colaborat cu gamerap in trecut si pot sa confirm ca a decurs totul ok. Restu e cancan...
D R G
Dupa cum am spus imi asum totul si reputatia de tepar si neserios, nu stiu sigur daca reusesc zilele astea sa-ti trimit banii dar poti sa-mi lasi contul de iban si paypal pe mail.
Eu am colaborat in mai multe randuri cu Claudiu si n-am avut probleme cu el niciodata. Sunt sigur ca problema se va rezolva.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)