Buna seara,
Imi puteti recomanda o firma pentru cursuri care ofera si certificate? Vreau sa fac un curs in web design si nu doar.. dar sa fie o firma serioasa de unde pot invata si sa primesc si acel certificat..
Multumesc
Buna seara,
Imi puteti recomanda o firma pentru cursuri care ofera si certificate? Vreau sa fac un curs in web design si nu doar.. dar sa fie o firma serioasa de unde pot invata si sa primesc si acel certificat..
Multumesc
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Eu am facut la Cluj la ei, profi de obicei sunt oameni cu experienta, depinde ce fel de certificat iti trebuie.
Oradea - Școala Informală de IT
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
Daca ai putina rabdare cred ca ai putea face si moca prin firmele astea private de formare profesionala ce iau bani de la UE .
Acum in februarie, martie ar trebui sa inceapa sa inceapa sa apara anunturi .
Cursuri din anii trecuti:
Designer pagini web - Training.EXE <-> Manager Marketing - Digital marketing - Training.EXE
Competențe informatice - Training.EXE <-> Operator introducere, validare și prelucrare date - Training.EXE
Am gasit in Bucuresti, ittraining,ro.. a auzit cineva de ei? se merita atatia bani?
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)