Este vorba despre colegul Rhobur

Nu stiu daca sunt si alte persoane care au avut probleme cu el dar situatia mea este destul de simpla:

1. Am avut o colaborare in vara anului trecut pentru 50-60 de euro incheiata cu succes.
2. M-a contactat din nou pentru un alt tip de serviciu care a fost livrat in totalitate in luna septembrie a anului trecut. Suma totala este de ~200 de euro.

De atunci au trecut aproximativ 4 luni, perioada in care am primit X motive diferite pentru care nu a facut plata + alte XX termene si promisiuni.

Problema a fost de incredere, nu am stat sa verific detalii despre el dat fiind faptul ca avusesem o colaborare la activ. Acum am observat ca omul este de fapt tepar cu acte in regula si am gasit diferite resurse in acest sens - procese in derulare, tepe reclamate si pe alte forumuri(in special la adresa Top Style Jewels Distribution sau Caprice Shop - societati pe care le administreaza), samd.

Robertino Vasilescu, the Gerstner fraud !
Verighete Gerstner
Tepe la cumparat verighete!
+
InfoDosar 10030/300/2010 | Judecatoria Sectorului 2
Dosar 2999/3/2014/a1 din 11.09.2015 - Tribunalul București

Stiu ca forumul nu rezolva problema insa macar sa am multumirea ca altii nu vor avea o soarta similara. Personal, tocmai l-am reclamat la Politie si acum voi astepta decizia lor - de promisiuni si termene m-am cam saturat.