Robertino Vasilescu aka Rhobur da tepe
Este vorba despre colegul Rhobur
Nu stiu daca sunt si alte persoane care au avut probleme cu el dar situatia mea este destul de simpla:
1. Am avut o colaborare in vara anului trecut pentru 50-60 de euro incheiata cu succes.
2. M-a contactat din nou pentru un alt tip de serviciu care a fost livrat in totalitate in luna septembrie a anului trecut. Suma totala este de ~200 de euro.
De atunci au trecut aproximativ 4 luni, perioada in care am primit X motive diferite pentru care nu a facut plata + alte XX termene si promisiuni.
Problema a fost de incredere, nu am stat sa verific detalii despre el dat fiind faptul ca avusesem o colaborare la activ. Acum am observat ca omul este de fapt tepar cu acte in regula si am gasit diferite resurse in acest sens - procese in derulare, tepe reclamate si pe alte forumuri(in special la adresa Top Style Jewels Distribution sau Caprice Shop - societati pe care le administreaza), samd.
Robertino Vasilescu, the Gerstner fraud !
Verighete Gerstner
Tepe la cumparat verighete!
+
InfoDosar 10030/300/2010 | Judecatoria Sectorului 2
Dosar 2999/3/2014/a1 din 11.09.2015 - Tribunalul București
Stiu ca forumul nu rezolva problema insa macar sa am multumirea ca altii nu vor avea o soarta similara. Personal, tocmai l-am reclamat la Politie si acum voi astepta decizia lor - de promisiuni si termene m-am cam saturat.