Zilele trecute ma intreba o domnita pe fb daca stiu ceva de Liviu, daca nu ma insel fiind colegul haos. Mi am amintit azi de mica discutie si am cautat pe net, din pacate este dat oficial disparut cu ceva varianta de sinucidere :(
Ataşament 3660
Versiune printabilă
Zilele trecute ma intreba o domnita pe fb daca stiu ceva de Liviu, daca nu ma insel fiind colegul haos. Mi am amintit azi de mica discutie si am cautat pe net, din pacate este dat oficial disparut cu ceva varianta de sinucidere :(
Ataşament 3660
Refuz sa cred! :((
Din pacate este adevarat, am gasit un articol pe care il puteti citi aici
Nu cred ca este vorba de suicid ci de o intamplare nefericita ... sper sa il gaseasca in viata ca sa mai poata da o lada de bere pe aici
As fi vrut sa citesc pe Stirile Pro TV despre un proiect de succes al lui, nu despre o astfel de situatie.
Sa speram ca o este ok.
Daca avem colegi din Constanta/Costinesti, cred ca ar putea intreba la politie daca mai au ceva informatii
Cuvintele sunt de prisos ... :(
Am vazut si eu de dimineata stirea, ce situatie de tot rahatul. Sper totusi sa fie cum spunea si Hakuna, mi-a fost un mentor bun in online acum cativa ani buni. :(
Sper sa fi bine, \'Authentyk\'!
Si Iliescu, Basescu, Nastase si multi altii traiesc bine mersi. WTF?
Si pe mine ma contactase probabil sora lui de luni. Poate e totusi ok.
Eu sper ca si-a inscenat disparitia, ca experiment social asa.
Din toti de pe seopedia, el pare cel mai in masura sa faca ceva de genul, ceea ce imi da asa, o raza de speranta.
M-au enervat reporterii aia care vorbeau la trecut "cati ani AVEA"&shit. Au pus ei deja verdictul...
Eu nu inteleg povestea: a inchiriat o barca si a dat o tura, a revenit dupa 1h si mai inchiriat odata barca. Stia sa inoate. Daca avea de gand sa se sinucida nu cred ca avea sens sa se dezbrace si sa isi lase hainele in barca, sa zicem ca si a legat de gat o piatra si a sarit in apa... S-a dezbracat, avea chef de o baie, de ce in larg? Bine, in larg, a inotat... mai departe ce? Apa prea rece si l-a lasat inima? Faza cu carcelul nu se pune, am trecut prin asta, in apa sarata nu te scufunzi pur si simplu.
Io-s cu refresh-ul pe stiri, sper din suflet sa vad ca e pe undeva bine mersi.
Din pacate, la pro tv zic ca se pare ca a avut o altercatie cu unii si parintii banuiesc ca ar fi fost jefuit, batut si aruncat in apa :(
Mi se pare ciudat sa mergi de unul singur cu barca in largul marii.
Chiar pare, dar cine sta si cine poate sa cantareasca toate gesturile pe care le face un om, pentru a spune ce e ciudat si ce nu?
Imi pare rau ca am citit stirea asta, sper sa fie totul bine si maine-poimaine sa ne povesteasca chiar el ce s-a intamplat.
Scurt si la obiect: SPERANTA MOARE ULTIMA!
Nu cred, ma uitam la TV si fara sa stiu ca e vorba de Liviu imi spuneam cum naiba sa vrea sa se sinucida dar sa se plimbe atata timp cu barca, totusi martorii spun ca era cam abatut si nu prea vorbea nici cand era intrebat de una de alta, sper sa fie bine, ma trec fiori doar cand ma gandesc :(
PS Acum dau la Pro TV noi informatii
PPS Pentru cei care n-au vazut stirile de la 17: Politia a descoperit faptul ca in dimineata de 1 iunie Liviu a mai inchiriat o barca pentru cateva ore si aflandu-se pe mare a avut o altercatie cu un alt grup de turisti dupa ce barcile lor s-au ciocnit, acum exista varianta ca acestia sa-l fi urmarit si sa-l fi aruncat in apa, borseta cu acte si bani + telefonul mobil nu sunt de gasit nici ele + parintii au spus ca in ziua cand au venit la Costinesti un grup de tineri le-au pus mai multe intrebari suspecte despre Liviu.
mda, din pacate nimic nou :(
se mai aude ceva de colegul nostru?
nu a fost gasit pana in acest moment.
Naspa :(
Pai poti sa fi in apa si sa nu poti iesi la suprafata.
Sa speram totusi ca nu e in apa...
foarte trist.. daca aude cineva ceva, sa postati aici, sau dati-mi si mie un pm. Nici eu nu l cunosc personal, doar online, dar parea un tip de treaba.
...in larg valurile sunt mai mari si vizibilitatea foarte mica in adancime...iar curentii marini impiedica finalizarea operatiunii...iar apa e foarte rece...la un organism incalzit la soare sau cu insolatie, in apa rece poate risca sa faca soc termic sau infarct...cum cred ca s-a intimplat...dar...mai exista o speranta...
Legat de apa si inecat, intra-devar curentii schimba lucrurile, dar un inecat intotdeauna iese la suprafata apei, exceptie doar daca nu il haleste un pestisor mai mare, insa nu prea sunt in Marea Neagra specii de gen.
Tocmai apare pe Protv, in prime time
Edit: Stirea, din pacate nu au spus nimic nou.
Tot nu s-a mai aflat nimic de el? Am auzit și eu știrea zilele trecute însă azi am găsit topicul lui legat de cursul SEO și parcă mi-a părut cunoscut numele, aș fi vrut să nu apară articolele alea când am căutat pe google...
Liviu Tudoran-Dragota's birthday is today
:(
citesc cu tristete aceste mesaje, cazul a devenit mult mai sensibil odata ce am aflat de colegialitatea forumului.
la costinesti nu se mai stie nimic, cautarile au incetat de ceva vreme, in perioada asta a fost si o furtuna puternica pe mare, in cazul inecului sunt sanse tot mai mici sa\'l scoata marea pe undeva in apropiere.
incercand sa vedem si varianta unei inscenari, il duce capul bine, totul a fost elaborat perfect..
Ar fi bine să revină o dată și o dată, râzând de faptul că a reușit să însceneze totul atât de bine..
o intrebare
din ce ati vazut la tv, au cautat in zona doar cu scafandri?
ma intreb daca avem in ro firme care sa ofere servicii de explorare marina, ceva gen minisubmarine cu camera poate ar putea explora o zona mai larga pe fundul marii.
din cite stiu marile companii petroliere au acces la solutii de investigare la mare adancime unde nu pot face fata cu scafandrii