cand e vb de politica, religie si uneori fotbal.. argumentele tind sa dispara, deci dezbaterile se transforma in atacuri in toata regula;
prin urmare.. eu le consider subiecte de evitat pe un forum de specialitate (nu ca m-ar deranja sa "dezbat" cu argumente si subiecte din zona asta, insa experienta imi spune ca dezbaterea nu se termina bine);
sustin infiintarea unei arii pt hobbiuri (unele subiecte sunt utile pt mine, altele pot fi utile pt altii);
poate ar trebui infiintata si o arie conexa seo.. ceva gen "conexe" (despre design, programare, servere, promovare alta decat seo, etc);
ma gandesc la asta in ideea (ceva mai din zilele noasta) in care un site nu se mai rezuma de mult sa un text si "un seo";
mai sunt de rezolvat si topicurile cu "parere despre siteul meu";
in ultima vreme (desi retinusem candva ca nu se mai accepta studii de caz) sunt tot mai multe si mai stupide (intrebari de 2 lei despre siteuri de 1 leu pe care nici autorul nu le citeste);
poate unora le e utila o sectiune de reviewri, dar dupa niste reguli mai clare (sa ne faca webmasterul o prezentare / introducere in situatie si sa intrebe mai clar despre ce vrea feedack);
altfel, poate o toleranta mai redusa pentru intrebarile / raspunsurile "stupide" n-ar stica macar pentru o perioada;
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)