Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: card debit ing + token prin telefon combinat cu orice card credit

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    33

Implicit card debit ing + token prin telefon combinat cu orice card credit

Expunerea de mai jos nu are nicio legatura cu seo...

Poate unii dintre voi stiti deja:

ING are o oferta la card debit visa cu zero costuri lunare la administrare si zero costuri lunare la token prin telefon mobil si zero comision la tranzactii la atm ing, daca aveti rulaj prin ei de minim 700 lei.

Pt cei care au si un card de credit la orice banca din romania, daca se foloseste optiunea de la homebank ing "porteaza-ti banii", practic se pot transfera banii din credit card (orice banca) la debit card ing fara niciun comision.
    Din debit card ing se pot scoate cash de la atm ing si folosi cash in tranzactiile unde nu se poate plati cu cardul online sau offline.

Mai ramane sa puneti inapoi banii pe cardul de credit la scadenta ca sa nu dati dobanda.

Sper ca nu am alambicat prea mult informatia de mai sus.
    PS. Unele banci ofera de mai mult timp posibilitatea de a scoate bani la bancomat din cardul de credit fara dobanda, dar pot avea comision

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Daca n-are legatura cu SEO, l-am mutat de la "motoare de cautare > subiecte incepatori".

ontopic: unde e "jmecheria"? Adica unde apare comisionul exagerat ca sa acopere costurile la ce ofera gratis?

De exemplu eu am cont la Barclays in UK. Costuri ZERO la administrare, emitere card, plati, internet banking, cash de la ATM-urile din reteaua lor etc.
    In schimb am taxa exagerata daca fac un direct debit si raman fara bani (8 lire / incercare)
    Mai am taxe mari la plati in strainatate sau in alte monede (3% din cate retin) sau scos bani de la bancomat in alte tari (5% parca, nu's sigur, dar e mult)

La BancPost in Romania intru mereu pe minus, cu toate ca nu e card de credit. Imi administreaza contul de vreo 5 lei pe luna. Cand primesc bani in cont ma taxeaza (am ramas socat). Plus o lista luuuuunga de taxe de toate felurile.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Daca n-are legatura cu SEO, l-am mutat de la "motoare de cautare > subiecte incepatori".

ontopic: unde e "jmecheria"? Adica unde apare comisionul exagerat ca sa acopere costurile la ce ofera gratis?

De exemplu eu am cont la Barclays in UK. Costuri ZERO la administrare, emitere card, plati, internet banking, cash de la ATM-urile din reteaua lor etc.
    In schimb am taxa exagerata daca fac un direct debit si raman fara bani (8 lire / incercare)
    Mai am taxe mari la plati in strainatate sau in alte monede (3% din cate retin) sau scos bani de la bancomat in alte tari (5% parca, nu's sigur, dar e mult)

La BancPost in Romania intru mereu pe minus, cu toate ca nu e card de credit. Imi administreaza contul de vreo 5 lei pe luna. Cand primesc bani in cont ma taxeaza (am ramas socat). Plus o lista luuuuunga de taxe de toate felurile.
    Pentru ca "tii" banii la el, presupun.
    Au si asa numitul card Gold (are o taxa lunara de administrare de 20lei/luna parca + o "deschidere" mai mare) la care erau multe din acestea si inainte.
    Plus dobanda la cont curent care e mai mare decat la depozitele pe 1 si 3 luni. Inainte parca si pentru depozitele de un an.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu inteleg ce-ai vrut sa zici sau sa intrebi cand ai deschis topic-ul, dar pentru cei care nu-s clienti ING si se intreaba care-i smecheria, aveti mai jos reversul medaliei.

Citat Postat în original de ING
    Ce se schimba la oferta ta actuala de cont curent, incepand cu 15 iulie 2015, daca nu incasezi venituri lunare de minimum 700 lei/luna/cont (salariu sau alte tipuri de incasari lunare)?

Orice ai decide sa faci, ramanem prieteni, iar oferta noastra pentru clientii care nu isi aduc veniturile lunare la ING se mentine competitiva si echilibrata. Vei plati un comision de administrare a contului de 5 lei/luna. Vei beneficia de plati in lei gratuite catre ING si alte banci prin ING Home’Bank sau in ING Self’Bank, vei primi discounturi la comercianti prin ING Bazar. Vei avea in continuare depunerile si interogarea soldului la ATM-urile ING gratuite. Pentru retragerile de la ATM ti se va percepe comision fix pe tranzactie: 1,5 lei la ATM-urile ING si 5 lei la ATM-urile altor banci din Romania.

Asigurarea de viata atasata contului tau isi va incheia valabilitatea, dar poti opta in orice moment pentru un alt produs de asigurare oferit de Asiguratori prin intermediul Amsterdam Broker, la preturi negociate pentru clientii ING. Poti alege intre asigurari de viata, de calatorie, pentru casa sau pentru masina.
    Practic ori aduci veniturile la ei ori incepi sa platesti mai mult si mai multe.

Plus ca nici celalalt nu e asa moca tinand cont ca au schimbat lunile trecute toate cardurile in MasterCard Conactless (mie din Visa Electron), iar ofera curenta este limitata la Visa Electron.

Citat Postat în original de ING
    Vei avea comision zero de administrare pentru contul curent si pentru cardul Visa Electron International, incepand cu data de 15 iulie 2015 (pentru celelalte tipuri de carduri vei plati comisioanele in vigoare).
    Informatiile de mai sus sunt din acelasi mail in care sunt si informatiile oferite de geo, deci revin cu intrebarea: Geo, aveai nelamuriri sau doar prezentai oferta?
    Retired

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Modul de plata prin card de debit/credit la opencart
    De adrianb în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 7th May 2011, 21:30
  2. Credit card
    De amigo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 14th December 2010, 11:53
  3. Tranzila - Procesare online credit card
    De adson în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 1