A sosit momentul in care vreau sa discutam despre SEO, pentru ca am fost contactat de cateva firme "serioase" din domeniu, si cred ca ceva nu inteleg. Toti imi ofera servicii care de care mai intresante, insa curios nu am gasit una care sa-mi ofere ce vreau eu. Sa zicem ca am un site gogosi.ro unde evident pot forbi la propriu sau la figurat despre gogosi si unde am reusit prin efort propriu si pe baza cunostintelor mele sa-l aduc pe prima pagina la cateva keyworduri legate de gogosi. Ce m-ar interesa pe mine? O firma de SEO care sa-mi sugereze cateva keyworduri noi cu un trafic care sa merite plata serviciilor, adica macar 100/zi cautari.
Revenind la firmele astea "serioase" de Seo vad ca unele isi pun la portofoliu niste chestii care pe mine ma mira [ ca oricare roman ma pricep la SEO si fotbal ] - pozitionari pe long tail locul 21 sau 47. Nu cara fi ceva usor sa obtii locul asta, dar totusi pe keyword care este fix domeniul - care la randul lui este EMD?
In fine, hai sa vedem cam ce trebuie sa ceri de la o firma de SEO si cam cat costa, asta e de fapt subiectul.

Răspunde cu citat