Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Sa mai discutam si despre SEO

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Thumbs up Sa mai discutam si despre SEO

A sosit momentul in care vreau sa discutam despre SEO, pentru ca am fost contactat de cateva firme "serioase" din domeniu, si cred ca ceva nu inteleg. Toti imi ofera servicii care de care mai intresante, insa curios nu am gasit una care sa-mi ofere ce vreau eu. Sa zicem ca am un site gogosi.ro unde evident pot forbi la propriu sau la figurat despre gogosi si unde am reusit prin efort propriu si pe baza cunostintelor mele sa-l aduc pe prima pagina la cateva keyworduri legate de gogosi. Ce m-ar interesa pe mine? O firma de SEO care sa-mi sugereze cateva keyworduri noi cu un trafic care sa merite plata serviciilor, adica macar 100/zi cautari.

Revenind la firmele astea "serioase" de Seo vad ca unele isi pun la portofoliu niste chestii care pe mine ma mira [ ca oricare roman ma pricep la SEO si fotbal ] - pozitionari pe long tail locul 21 sau 47. Nu cara fi ceva usor sa obtii locul asta, dar totusi pe keyword care este fix domeniul - care la randul lui este EMD?

In fine, hai sa vedem cam ce trebuie sa ceri de la o firma de SEO si cam cat costa, asta e de fapt subiectul.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post

In fine, hai sa vedem cam ce trebuie sa ceri de la o firma de SEO si cam cat costa, asta e de fapt subiectul.
    Poate te ajuta: Servicii SEO - cum sa te feresti de penalizari si tepe

Cat despre portofoliu, este destul de ciudat sa ai portofoliu pe "cuvinte cheie", din foarte multe considerente. Teoretic ai clientul in portofoliu, ulterior se cer referinte (nu te apuci sa suni tu haotic toti clientii ) si se verifica diverse grupuri de cuvinte cheie.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Mersi Tom, link-ul e ok, ma ajuta. Legat de keywors, mai ciudat e ca pe multe site-urile lor din portofoliu au disparut din SERPS - sau au ajuns pe pagini unde nu ai chef sa le cauti. Banuiesc ca asta e un semn de intrebare legat de calitatea serviciilor. Ce nu stiu eu acum este daca e posibila abordarea mea, eu am o lista de keywords pe care stau bine, poate firma respectiva sa-mi ridice site-ul pe altele gasite de ea?

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Cat despre portofoliu, este destul de ciudat sa ai portofoliu pe "cuvinte cheie", din foarte multe considerente. Teoretic ai clientul in portofoliu, ulterior se cer referinte (nu te apuci sa suni tu haotic toti clientii ) si se verifica diverse grupuri de cuvinte cheie.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

eu am o lista de keywords pe care stau bine, poate firma respectiva sa-mi ridice site-ul pe altele gasite de ea?
    Normal ca poate. Pana la urma, inainte sa inchei un contract trebuie ca ambele parti sa fie de acord cu conditiile. Tu le specifi ca vrei ca ei sa lucreze pe un set de cuvinte cheie, altele decat cele pe care le dai tu.
    In orice nisa sunt sute de long tails deci nu vad o problema in asta.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

@nRazvan, asa vad si eu treburile, dar pana acum cu cati am discutat nu prea i-am vazut interesati in astfel de abordari, asa ca parca vad ca-i dau un PM lui Tom!

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Rapsodia. Eu stiu un om, are site-ul andreitalpos.com. baietasu asta urca situri la cuvinte cheie si ce are in portofoliu e exact si in google. Am incercat sa iau si eu legatura cu el si vad ca nu face treaba unde si-au bagat altii nasu. Deci ori pleci cu el, daca are timp, dar nu prea are, ori sanatate. Cert e ca cerea cam 1k pe luna si dura cam 3 4 luni (durata de optimizare). Deci eu unu nu as avea atatia bani ca sa-mi faca cineva site-ul

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Florea: intrebare.Si daca nu reusea in 3-4 luni ? Ce se intampla ajungeai la 7-8 luni? Si plateai 1k de lei sau euro?Nu are cum sa-ti confirme nimeni ca el urca in 3-4 luni locul 1-2-3-4-5 ...Si sa stii ca seo nu se plateste 3-4 luni se investeste lunar ...daca te opresti din investit vin eu din urma (care investeste).Cat despre firme rapsodia am si eu o parere personala despre anumite firme ,sunt multe firme care spun,sar in sus,striga etc... ca te aduc top 1-2-3 sau macar top10 si cand dau sa caut site-ul firmei respectiv aflu cu stupoare ca e vai de capul lui si e doar gura de agentul,sefu sau cine vb la telefon.Eu prefer varianta mai scumpa dar mai buna.Si vezi ca Tom nu este ieftin .In rest mult succes si mai insista daca ai ceva timp paote reusesti si singur
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Ce m-ar interesa pe mine? O firma de SEO care sa-mi sugereze cateva keyworduri noi cu un trafic care sa merite plata serviciilor, adica macar 100/zi cautari.
    http://keywordtool.io/search/cHQ4eVN...I2cFA0cHZVbUpB

Le faci export (acolo bagi cuvantul tau cheie, evident) si le adaugi in keyword tool de la Google, pentru a vedea numarul de cautari.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Scoopo. Eu m-am referit la cu totul altceva. Pe site la el e detaliat: numesitex.ro urcat la cuv cheie 1, 2 3. Daca le cauti chiar sunt cuvintele si site-ul respectiv in prima pagina Google. Hai sa nu mai ravnim la primele locuri. Google incearca in momentul de fata sa catalogheze cele mai bune site-uri. Ciudat e ca nu prea ii iese in cele mai multe cazuri. Si pe buna dreptate, nu stii pe ce sa mai intri daca incerci sa cauti ceva. Orice pustan care sta acasa si nu are ce sa faca isi face site :-j

Eu traiesc propria experienta. Site-ul meu nu mai apare in google daca e preluat. Toti sustin ca n-ar trebui sa se intample asta, ca sunt articolele mele, si pe buna dreptate. Dar daca a preluat RTV pai tata il bate in prima pagina/ primul loc google intr-un CUI. Si de acolo nu mai pleaca.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre SEO, despre Google
    De teodor98 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th June 2013, 18:06
  2. Despre Pfa
    De Pîrvan Marian în forumul Utile
    Răspunsuri: 50
    Ultimul Post: 27th February 2012, 23:21
  3. despre XML
    De cris în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st July 2011, 23:17
  4. Despre RSS...
    De webangel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 11:43
  5. Despre <H1> si <H2>
    De slobodan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2006, 13:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •