Apel umanitar catre colegi
Dragilor, stiu ca suntem o comunitate unita si nu au fost putine cazurile cand ne-am mobilizat sa ajutam din putinul nostru un suflet amarat.
Am citit intamplator astazi un articol la Cabral care m-a marcat si totodata m-a rascolit putin; sunt sigur ca va va sensibiliza si pe voi. Este povestea unui copil de 3 anisori diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică a carui viata depinde de 50.000 de Eur (necesari pentru tratament la o clinica din Italia), o suma atat de mica pentru viata unui om, dar atat de mare pentru o familie normala din Romania. Singura legatura cu familia care traieste aceasta drama este ca la randu-mi sunt parinte.
Fara a lungi vorba, fac apel la generozitatea voastra. Cu totii punem renunta la un pachet de tigari sau la o sticla de suc. Poate pare o suma infima, dar pic cu pic se poate strange suma de care acest copil are nevoie.
Puteti dona utilizand urmatoarele canale:
Paypal, pe adresa crystyna_mldvn [at] yahoo.com , donatii directe in urmatoarele conturi:
RO57BRDE360SV82063513600 – Lei Contul e deschis la BRD pe numele Cristina Carmen Moldovan
RO04BRDE360SV82063603600 – BRDEROBU – EURO sau
Un SMS la 8848 (un nr scurt pus la dispozitie pentru saptamana aceasta de Fundatia Mereu Aproape) pentru o donatie de 2 Eur
Deasemenea, puteti ajuta creeand un buzz in mediul online via Facebook sau punand pe siteurile voastre unul dintre bannerele disponibile pe siteul pe care parintii lui Mihnea l-au deschis aici: Despre Mihnea | Ajutor pentru Mihnea .
Va multumesc in avans pentru generozitate.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!