Salut! Stiu ca sunt cam in neconcordanta cu forumul dar am si eu o intrebare : cum pot bruia niste inregistrari fara sa cumpar cine stie ce dispozitiv pt. bruiaj ? Thx.
Versiune printabilă
Salut! Stiu ca sunt cam in neconcordanta cu forumul dar am si eu o intrebare : cum pot bruia niste inregistrari fara sa cumpar cine stie ce dispozitiv pt. bruiaj ? Thx.
Aici intri pe terenul meu. Daca raspunzi corect la intrebarea: ce fel de inregistrari?
Inregistrare audio. Cred ca am raspuns corect.
Deci sa trec pe modul autodidact sa inteleg sau sunteti necunoscatori?
:) posibil ca aici sa fie un forum de seo? :)
Nu, fara aparate de bruiaj. Nu dau banii pe asa ceva.
telepatic. cunosc eu pe cineva. 2.72 per minut sau 1.75/sms.
Raspunsul meu era un pamflet.
Daca nu dai mai multe informatii nu are nimeni de unde sa stie ce vrei.
Iar ca bruiere ai posibilitati limitate. Material absorbant(destinat evident absorbtiei de unde), aparat de bruiaj ori soprana care sa cante mai tare decat emitatorul.
:D
Cred ca am dat toate informatiile necesare. Ce altceva mai doresti?Poate esti curios si vrei detalii sa inteleg....
Ca sa buruiezi o inregistrare audio in curs de desfasurare ar trebui ca semnalul emis de aparat sa acopere nivelul sonor al voci. Ar fi interesant de testat cu un telefon mobil mai vechi care sa fie in modul network search astfel incat sa injecteze semnal in aparatul de inregistrare. Dar depinde cum se face inregistrarea pe ce mediu de stocare sau ce aparat. Teoretic daca e un reportofon model vechi(cat de vechi nu stiu) ai putea cu un emitator de ultrasunete sa ai saturezi mirofonul.
Kaa, ce material absorbant?
Alias,nu e un reportofon, iar pentru cautarea de retea ar insemna sa nu am semnal si sa ma aflu probabil intr-un loc izolat sau alte modalitati pe care nu le cunosc.
Cred ca face misto de noi.
Cum adica sa bruiezi niste inregistrari audio? Sunt in format mp3 inregistrarile?
Pai fara tecnica destul de sofisticata nu prea poti sa faci nimic. Detaliile te salveza cu cat mai multe stii cu atat poti sa-ti concepi planul de diversiune. Fara bani investiti nu prea poti Sa faci nimic.
Nu ai dat nici o informatie inteligibila.
Vrei sa blochezi inregistrarea vocii cuiva? Unde se face inregistrarea (incapere / afara)? Pentru a putea "bruia" inregistrarea trebuie sa vii cu un zgomot de fond pe aceeasi zona de frecventa a vocii. Mai pe scurt, trebuie galagie pe fundal... :))
Nu ai cum sa bruiezi inregistrarea atata vreme cat ea se bazeaza pe inregistrarea unor unde sonore. Daca persoana respectiva te aude, te va "auzi" si un eventual microfon.
Inregistrarea se face intr-un apartament .Dar oricum am gasit acolo cateva solutii.
Dar chiar, ce fel de inregistrari? N-ai spus nimic.
Sunt si eu interesat, ca am casa plina de microfoane. Nu stiu cine le pune dar dau mereu de ele: prin laptop, prin tableta, prin telefoane. Unele chiar noi, pusesera deja microfoane in ele!
Tu spune clar ce vrei sa faci si noi vom veni cu solutii.
Ai o inregistrare si vrei sa bruiezi anumite voci pe acea inregistrare sau vrei sa impiedici captarea vocii de eventualele microfoane plasate de rauvoitori?
Daca nu poti oferi detalii, cea mai buna solutie pe care ti-o pot oferi este sa nu mai vorbesti, sa nu te poata inregistra nimeni...
Exista o vopsea speciala numita Electroshield. Se vopsesc peretii incaperii cu aceasta vopsea, pelicula de vopsea se leaga la impamantarea de la prize prin niste lamele de cupru. Vopseaua e de culoare neagra:) trebuie vopsita incaperea la loc in...roz. Si gata! Vezi pe caparol dot ro. Au si suport tehnic. Dar de costat tot costa. :) daca te hotarasti -pm- pt discount 15% la vopsea.
Cel putin el pe el il intelege mai toata lumea: http://forum.seopedia.ro/comunitatea...torul-meu.html
Nu da detalii ("o banuiesc pe ...va aia de prietena a mea ca ma inseala [virtual] fix de pe dotarea mea"), dar, dpdv, toti stim ce vrea. Si tehnic si spiritual. ;)
Am facut plangere vara trecuta la DIICOT impotriva desteptilor alora care au avut acces la laptopul meu, si nu sunt asa sigura ca nu au in continuare acces la el. Acum cateva zile am sunat de vreo 2 ori acasa , iar a 3-a oara parca in loc sa-mi raspunda cineva am inceput sa aud ce se vorbea in casa.Deci telefonul fix de acasa a fost transformat in dispozitiv de inregistrare. Cred ca acum v-am lamurit.
DIICOT se ocupă cu investigaţii privind infracţiunile grave comise de grupuri infracționale organizate.
Chiar dacă infracţiunile săvârşite prin intermediul sistemelor şi reţelelor informatice sau de comunicaţii intră în categoria celor grave, competența DIICOT se rezumă la cele săvârșite de grupuri infracţionale organizate (Legea 39/2003 le definește clar). Înafara situației în care deții importante informații de natură politică sau economică, plângerea trebuia adresată poliției.
Or fi instituțiile de stat incapabile, incompetente sau cum vrei să le spui, dar sunt oglinda societății pe care o deservesc.
Nu e greu ca fiecare să facă un efort și să nu le mai omoare timpul... instituțiilor și celor care obișnuiesc să folosească "What's New?".
Scurt interogatoriu:
- Cati ani ai?
- Din ce localitate esti?
- Cati copii ai?
- Ai dosar penal sau esti cercetat/a penal?
- Pe ce te bazezi cand spui ca cineva te-ar spiona/asculta/inregistra?
- Locuiesti la casa/apartament, campie/munte?
- In ce retea ai telefonul?
- In ce retea ai internetul?
- Cat si despre ce vorbesti atunci cand esti inregistrat/a?
- Dai drumul la muzica/tv in acest timp?
- Animale de companie, papagali, caini, pisici ai?
- Vecinii au animale de companie, instrumente muzicale, etc?
- Chiuveta/cada face zgomot cand curge apa?
- Cati decibeli are vocea ta?
- Ce fel de bibelouri ai in casa?
- Cate persoane/vizitatori trec prin locuinta in decursul unei zile?
- Gatesti (blender, rasnita, mixer), dansezi, faci sport, dai cu aspiratorul?
- Folosesti PestRepeller, odorizante in priza, lampi, veioze?
- Fumezi, canti, bei alcool?
- Va urma..
Stai linistita ca nu te inregistreaza nimeni pe tine:))
Eu nu inteleg nimic din ce se discuta aici. Cine asculta? O institutie guvernamentala?
Daca exista riscul sa fii ascultat si stii ca esti cu musca pe caciula, de ce nu ai arunca telefonul de pe care se presupune ca se asculta?
Pe langa faptul ca cel care asculta ar trebui sa aiba mult timp liber ori ceva de castigat, de ce ar risca asa ceva?
S-a facut plangere si care a fost concluzia? O plangere inregistrata nu poate ramane nesolutionata, este un termen limita in care sunt obligati sa dea un raspuns.
Am citit printre randuri toate subiectele deschise si am ajuns la concluzia ca si daca te-ar asculta / inregistra cineva tot nu ar intelege ce spui, vrei, faci, asa ca nu-ti mai bate capul cu problema asta.
Sfatul unui om trecut prin asa ceva :
-Pune un plasture pe camera web de la orice (tableta,laptop,pc)
-Cand vorbesti da muzica tare sau scrie pe hartie
-La farmacie sunt unele medicamente la promotie
PS.Nu am inteles nimic care-i treaba cu topicul asta.Sper sa iti revii.
Daca tot sunt medicamente la promotie du-te si ia-le tu , ca eu n-am nevoie de ele. Si da-i cateva si lui Haos, ca pune prea multe intrebari.
Am depus un dosar penal la DIICOT vara trecuta. Nu-mi cereti detalii, ca nu va pot da.
Am invelit telefonul in foaie de aluminiu si vad ca i-a disparut semnalul si scrie pe ecran fara retea. Mai pot fi ascultata daca nu am semnal si nici retea?
Apa din cate stiu nu permite trecerea undelor, folia de aluminiu nu stiu daca rezolva.
Bre, tu ne iei la misto cu hartia de aluminiu? Pai daca e s-o luam asa, poti sa-l arunci in lava si-ti garantez eu ca nu ti-l mai asculta nimeni cu nici-o tehnologie din universul asta.
Eu nu te-am intrebat daca ai depus dosar, ci daca ai tu unul pe numele tau. Sau vre-un membru al familiei sau partener de afaceri. Nu-ti cer detalii din dosare, nu te-am intrebat cum te cheama, ce cnp ai, ci doar detalii generale. De asemenea, restul intrebarilor din acel chestionar sunt menite sa ma ajute sa-mi fac o idee in ce mediu traiesti: pe maindan?, in vila de lux?, ce educatie ai, ce preocupari si activitati ai, etc.
Daca raspunsurile sunt atat de secrete incat nu poti sa le publici, poti sa stai linistit, nu te inregistreaza NIMENI, nici de la DIICOT, nici de pe alta planeta!
Asta crezi tu, Haos. Adevarul e altul. Fa si tu un experiment cu o folie de aluminiu si telefonul tau si dupa aia stam de vb.
Counter Tactics
Wrap your cell phone in a material that blocks electromagnetic radiation so it can not be activated when off. Aluminum foil can be used but be careful. Wrap it well. Any break in the foil will allow the phone to pick up electromagnetic signals.
N-am dosar pe numele meu, nici familia mea , iar parteneri de afaceri n-am. Am terminat acum mult timp o facultate.
Oook. Ai de gand sa raspunzi la chestionar sau inchei topicul asta definitiv?
De ce vrei sa-l inchizi? Te-am deranjat cu ceva?Iti pot raspunde la cateva din intrebarile tale, dar la restul imi pare rau, nu-ti pot raspunde.
Nu-l inchid, il inchei, doar pentru mine. Tu si restul colegilor puteti continua linistiti discutia.
A, am inteles. Pai daca raspunzi tu intai la ce intrebari vrei din chestionar iti raspund si eu la ce intrebari vreau.