Rezultate 1 la 10 din 156

Subiect: bruiere

Afișare hibrid

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu inteleg nimic din ce se discuta aici. Cine asculta? O institutie guvernamentala?
    Daca exista riscul sa fii ascultat si stii ca esti cu musca pe caciula, de ce nu ai arunca telefonul de pe care se presupune ca se asculta?

Pe langa faptul ca cel care asculta ar trebui sa aiba mult timp liber ori ceva de castigat, de ce ar risca asa ceva?
    S-a facut plangere si care a fost concluzia? O plangere inregistrata nu poate ramane nesolutionata, este un termen limita in care sunt obligati sa dea un raspuns.

Am citit printre randuri toate subiectele deschise si am ajuns la concluzia ca si daca te-ar asculta / inregistra cineva tot nu ar intelege ce spui, vrei, faci, asa ca nu-ti mai bate capul cu problema asta.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Eu nu inteleg nimic din ce se discuta aici.
    Ca sa intelegi, asteapta sa raspunda la interogatoriul meu. Dup-aia va fi mai simplu.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •