Intradevar, ai dreptate in partea a doua, cu restiturirea banilor, nu i-am restituit ca nu am primit. Trebuia sa primesc de la cineva, insa nu mi s-a efectuat plata.
Legat de site-ul vandut, ti-am aratat statistici exact de la 2parale / profitshare, cu ce vanzari a avut site-ul respectiv, ce trafic avea, etc... ai fost de acord... desi spui ca nu am fost transparent? Cum puteam sa fiu mai transparent? Explica-mi si mie te rog. Intradevar, mai am un site tot pe nisa aia, pe care aveam un banner, care l-am pastrat inca ceva timp catre site-ul vandut catre lovelife, fara nici un cost suplimentar, asta pe langa link-urile care erau trimise catre site-ul respectiv, link-uri puse pe site-urile mele..... dar ma rog... asta nu se vede.
Legat de partea cu banii: am mai avut din pacate ceva probleme cu alti utilizatori de aici, care mi-au platit in avans serviciile, nu le-am onorat, insa am trimis banii inapoi (chiar si cu o mica intrazaiere), dar am restituit sumele integral, indifierent daca am oferit sau nu servicii partial.
Te rog, cand cataloghezi pe cineva ca tepar, te rog sa fii mai precaut, pentru ca daca mi-ai fi cerut un punct de vedere legat de plata celor 20 lei, ti-as fi spus ca nu pot sa iti fac plata acum, ci in data de ........ nu asa era mai corect?
Stiu, am gresit, si imi merit cel putin 1 luna de suspendarede pe forum. Daca se considera ca merit ban, accept fara nici o problema.

Răspunde cu citat