Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Cine tine Black Friday maine?

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit Cine tine Black Friday maine?

Salut!

Eu unul am fost dezamăgit de ideea de a schimba Black Friday în altă zi, de a-l prelungi și toate cele de până acum. În loc să se concentreze pe promovare și oferte toată lumea a intrat într-o cursă în care să prindă clienți mai devreme.

Cum tentativa de a mă informa pentru cine ține mâine Black Friday e umplută de articole de 2 bani doar pentru afiliere am zis că printre voi sunt oameni la curent cu ce se întâmplă.

Vă rog să completați lista cu cine ține mâine Black Friday și merită vizitat:

Lidl- pe pagina lor au afișat deja produsele. Reducerile sunt reale, am mai văzut în oferta lor o parte din produsele prezentate și prețurile nereduse sunt reale.
    Clickshop- sper că nu au mărit prețurile înainte și trebuie văzut dacă vor avea reduceri reale. Sper să aibă și câteva produse reduse mai drastic, stoc puțin, pentru reclamă.
    Quick24- îmi place de ei, sper să aibă reduceri bune.

Promenada- ținuta în negru aduce suprize, fiind la început poate, poate- http://new.promenada.ro/#ce-se-intim...enimente/black

Alte recomandări ?

Mersi!
    Ultima modificare făcută de Prometeu; 28th November 2013 la 15:54.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Am hotarat cam in urma cu 5 saptamani sa participam cu ceaiurile la Black Friday, mai mult ca un experiment. Dupa ce nustiucate magazine au mutat Black Friday-ul cu o saptamana inainte, o incapatanare prosteasca ne-a determinat sa ramanem la ziua autentica de 29 noiembrie. Acum, privind inapoi, e posibil ca asta sa fi fost o greseala din moment ce neasteptat de multe magazine au tinut black friday-ul mai devreme.

Nu am prins mare publicitate, fiindca nu am aparut in presa, la televizor, iar pe listele cu magazine de black friday nu suntem listati (mi se pare strigator la cer sa platesc 100-200 Euro pentru o mentionare pe o lista cu sute de magazine). Nici in program de afiliere nu am apucat sa intram si aici intr-adevar am simtit multe minusuri. Lectie invatata, pana anul viitor trebuie neaparat sa intram intr-un program de afiliere. Asa ca, promotia noastra de Black Friday s-a promovat exclusiv prin newsletter, prin facebook si cateva linkuri naturale.

Reducerile de maine vor fi de 15-30% din pretul original. Cui vrea sa guste un ceai bun recomand cu caldura oferta noastra.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

pe cei din 2p ii ai aici inventariati.
    orange a avut toata saptamana, vodafone a inceput azi, pana duminica.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta Black Friday
    De razva în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 2nd December 2013, 19:01
  2. 2 EMD Black Friday
    De Merch în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th January 2013, 15:36
  3. Black Friday cu gazduire !
    De Kriogen în forumul Hosting
    Răspunsuri: 18