Am hotarat cam in urma cu 5 saptamani sa participam cu ceaiurile la Black Friday, mai mult ca un experiment. Dupa ce nustiucate magazine au mutat Black Friday-ul cu o saptamana inainte, o incapatanare prosteasca ne-a determinat sa ramanem la ziua autentica de 29 noiembrie. Acum, privind inapoi, e posibil ca asta sa fi fost o greseala din moment ce neasteptat de multe magazine au tinut black friday-ul mai devreme.

Nu am prins mare publicitate, fiindca nu am aparut in presa, la televizor, iar pe listele cu magazine de black friday nu suntem listati (mi se pare strigator la cer sa platesc 100-200 Euro pentru o mentionare pe o lista cu sute de magazine). Nici in program de afiliere nu am apucat sa intram si aici intr-adevar am simtit multe minusuri. Lectie invatata, pana anul viitor trebuie neaparat sa intram intr-un program de afiliere. Asa ca, promotia noastra de Black Friday s-a promovat exclusiv prin newsletter, prin facebook si cateva linkuri naturale.

Reducerile de maine vor fi de 15-30% din pretul original. Cui vrea sa guste un ceai bun recomand cu caldura oferta noastra.