Sa raspund si eu la intrebareTot online - chiar daca trec printro perioada de tranzitie, cred ca este un moment in care zicala "adapt, migrate or die" se muleaza perfect pe datele actuale!
A fost o perioada cand toate lucrurile mergeau bine si era relativ usor sa urci in rankings. Nu stiu daca cu noile update-uri au vrut sa creeze doar "fum si ceata" insa cu siguranta au reusit asta.
Personal cred ca trebuie sa ne updatam si noi cunostintele si sa evoluam. O persoana draga mie, de aici de pe forum, deja face asta si cu succes; adica de la SEO la UX si CRO ... trebuie sa evoluam.
Stiu ca nu este usor, nici mie nu imi este, insa cred ca asta ar fi una din solutii.
Black HAT va exista mereu si cu siguranta chiar acum, in momentul asta cu toata negura si ceata actuala, sunt sigur ca inca sunt persoane care profita de slabiciunile motoarelor de cautare!
Va astept / invit la discutie!![]()

Tot online - chiar daca trec printro perioada de tranzitie, cred ca este un moment in care zicala "adapt, migrate or die" se muleaza perfect pe datele actuale!
Răspunde cu citat