Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
La euro de 4,4 platesti aici 5,4 pentru el cu tot cu TVA, la Orange este optiune sa iti trimite de pe un abonament credit(daca ai la indemana, cineva din familie) si iti vin pe factura la curs valutar normal, nu stiu daca aceasta optiune este disponibila si la Cosmote, dar si eu nu demult am aflat de ea ca este atat de convenabila, confortabila si de ce nu si mai ieftina aceasta optiune de reincarcare prepay.
Membrul familiei iti incarca de pe un abonament dar si acolo factura finala vine cu TVA. Eu am si cartela si abonament la orange si cand fac o reincarcare direct din contul meu webcare imi afiseaza ca voi plati la urmatoarea factura 6.2euro (5e+TVA). La un calcul simplu tot 27 de lei iti da. Sunt doua solutii pentru a plati mai putin: 1. Romania sa adere la euro si atunci platesti 10 euro pe o cartela valorica, ai 10 euro credit (in tarile vest-europene asa se procedeaza) sau 2: creditul sa fie exprimat in lei si ne intoarcem la prima varianta 10 lei cartela valorica, 10 lei credit.